A gyomorégés az terhességi tünet? 9 hetes vagyok?
Mióta tudom, hogy babát várok, nincsenek szokásos tüneteim, inkább csak a hátfájás, és már a legelejétől a gyomorégés, de az nagyon! Este ha lefekszek vissza is folyik a torkomba...
Próbáltam már mindent, narancs, kis pogácsát rágcsáltam, Reenie, de már ezek se használnak...
Csak azért kérdezem, hogy ez tünet-e, hogy el fog ez múlni a 12. héttel nagyjából? Vagy nagy valószínűséggel végig fogom kínlódni?
Szia! Bár mi csak próbálkozunk a babával, így nem tudok neked válaszolni, azért remélem nem baj, ha írok pár ötletet! :)
Nekem mikor ég a gyomrom szokott használni még a tej, kenyér, háztartási keksz. Mikor már kívánom a sósat, akkor már tudom, hogy baj lesz. :) A narancs csak még rosszabb, mert az is savas.
Esetleg emeld meg a párnádat, úgy nem folyik vissza a sav. Illetve ami nekem mindig használ, az a szódabikarbóna, de ezt nem tudom, hogy állapotosan lehet-e. Ennek van gyógyszertári változata is, az gyengébb. :) Remélem azért valamit tudtam segíteni! Boldog babavárást kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!