Engem is mindig elkapott a szapora szívverés az első trimeszterben és volt -esténként miután lefeküdtem- nehéz légzésem,és pontosan ilyen tájban voltak rajtam ezek a ,,tünetek,, mint ahány hetes most te vagy.Kérdeztem tanácsadáson a védőnőmtől,hogy ezek normális tünetek-e,és mondta,hogy igen :) Nekem el is múltak idővel,már nincs szapora szívverésem és a nehéz légzésem(légszomjam) is elmúlt :)
20+4 hkm
2012. dec. 22. 20:14
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem is volt, és nagyon megijedtem én is! Szerencsére nem volt több pár alkalomnál, de azért az ember akkor is bepánikol!
2012. dec. 22. 20:54
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok!! Az igazság az, hogy pár hónapja még voltak pánikrohamaim, gyógyszert is szedtem rá, de még a baba előtt letettem... viszont így könnyebben be tudok pánikolni, mint aki nem élt át hasonlót...
2012. dec. 22. 22:21
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt szapora szivveresem es meg most is elofordul, de mar nem ijedek meg tole! Panikkal en is kuzdottem , most csak akkor jon elo szorongato erzes,ha nem tudom kialudni magam,ami 2 hete eleg gyakori es azt mondjak ez mar igy is marad a terhesseg vegeig. Tudom ajanlani,ha nem ismerned a Sedatif Pc nevu homeopatias szert. Elso napokon felerositheti a tuneteket, de utana egy csodaszer, megnyugtat de megsem almosit es ha panikolos vagy, jo ha van keznel valami veszesetre amit nyugodtan szedhetsz :) Boldog babavarast kivanok!
27+6
2012. dec. 23. 12:41
5/7 anonim válasza:
Lefekvéskor nálunk is mindig ki kell nyitni az ablakot, mert úgy érzem, nincs levegő. A hideg segít. Nem tudom, meddig tart még, most a 14. hétben vagyok.
2012. dec. 23. 15:20
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam már, hogy valami homeopátiás szert be kéne szereznem. Mit jelent az, hogy felelősíti a tüneteket?
2012. dec. 23. 22:50
7/7 anonim válasza:
Egyenenkent valtozik, nem mindenkinel,de elofordul,hogy az elso nap amikor elkezded szedni ,szorongast,izgatottsagot idez elo. Csak azert irtam,hogy ha elkezded szedni nehogy azt hidd hogy nem hat,mert utana nagyon sokat segit! Erdemes kiprobalni! A szivveres miatt pedig ne aggodj, teljesen normalis!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!