Szerintetek ez normális? Vagy ez csak egy vágyakozás?
Sziasztok!
Már egy jó ideje érzem azt, hogy nagyon szeretnék egy kisbabát. Még suliba járok és ma az egyik tanárom behozta a kislányát órára nagyon aranyos volt. Még a szüleimmel élek és már egy pár éve nagyon bennem van az, hogy szeretnék egy babát. Tudom ennek van millió hátulütője ezekkel teljes mértékben tisztában vagyok. Csak valahogy olyan jó eljátszani a gondolattal, hogy ott növekszik a hasamban egy másik kisember. Jó ez majd valamikor csak bekövetkezik remélem. Azt még had tegyem hozzá, hogy imádom a gyerekeket és ég csak 18 vagyok. Most sokan most azt gondolják, hogy gyerekes gondolatok ezek és fiatal vagyok. Ezekkel tisztában vagyok még egyszer mondom. Az is lehet, hogy a hormonok teszik ez nem tudom. Nektek mi a véleményetek?
Természetes. De ma divat dicsőíteni az anyákat.
Majd ha lesz párod, és megfelelő anyagi lehetőséged, akkor te is szülhetsz gyereket.
Azt azért nem árt tudni, hogy egy baba aranyos ugyan, de sok gond van vele, amíg felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!