Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.2013. jan. 25. 20:09
81/87 anonim válasza:
Télleg kérdező olyan rég irtál már. Én is itt izgulok h mivan veletek!
82/87 A kérdező kommentje:
Tudom ritkán írok bocsánat :( Hát van remény :'))) Nem szeretném elkiabálni de szépen lassan inden oké lesz úgy tűnik :)
2013. febr. 24. 19:49
83/87 anonim válasza:
DE jó!!!! nagyon örülök! Sok boldogságot! Megérte bízni!
84/87 anonim válasza:
Úristen de jó. Annyit gondoltam rátok és drukkolok egyfolytában. Pici kis baba de nagyon erősek ők odabenn. Biztosan minden rendben lesz, azért ha van időd néha írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok oké.
85/87 anonim válasza:
Jaj de jó. Nagyon agyon szorítok nektek, hogy azért megoldódjon a probléma.
egy két éves és egy 16 hetes pocaklakó anyukája. :)
86/87 anonim válasza:
tegnapelőtt 15:56-os vagyok
Na hát ez nagyon jó hír :) Nagyon örülök :) télleg irj ha van időd :) és pihenj sokat :)
87/87 anonim válasza:
Szia kerdezö tudom regi mar a kerdes de mi törtent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!