Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!
Szerintem erre a rosszindulatra (mert igen, ez az ) nincs túlzottan szükség, nem mindenki ül 0-24-ben a gép előtt. A kérdező lehet, hogy azóta már intézkedett (láttam, hogy reagált már utána), és rajta van az ügyön, nem kell rögtön nekiesni, mert nem azonnal válaszolt.
Kérdező, írj majd a napokban mindenképp, hogy hogyan alakultak a dolgaitok, drukkolok nagyon!
46-os vagyok. Épp ezért írtam, hogy vizsgáltassa ki alaposan. Én is remélem, hogy nem lesz semmi baj. Kíváncsi vagyok a többi eredményre, ha kiderül.
És én is paráztam volna, ha rossz lett volna az AFP, pedig tudom, hogy kb. semmi értelme nincs a vizsgálatnak.
Azért a Down-sydroma nem egy séta galopp és nagyon nagyon meg kell gondolni, hogy hogyan tönt az ember. Ennek is vannak szintjei. Én már láttam lyan down sy.-ást aki totál magatehetetlen és se beszélni nem tud rossz a látása ami talán jó az a hallása. Kérdem én az miért jobb? A másik mi lesz a gyerekkel ha szülőket túl éli? Ki fog róla gondoskodni. Ezt pont a napokban volt ilyen betegünk akinke az édesanyja olyan 70 éves körül van és azon agyal mi lesz a fiával, ha ő már nem lesz. Nem egyszerű, mert nekik fontos lenne egy állandóság az életében.
Viszont kérdező te minden képen járjál még utána lehet nem beteg a babád csak valamiért eltér az eredményed. Minden képen több szakemberrel beszélj, mert több szem többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!