Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
Drukkolunk!
2013. jan. 26. 11:28
 52/87 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem erre a rosszindulatra (mert igen, ez az ) nincs túlzottan szükség, nem mindenki ül 0-24-ben a gép előtt. A kérdező lehet, hogy azóta már intézkedett (láttam, hogy reagált már utána), és rajta van az ügyön, nem kell rögtön nekiesni, mert nem azonnal válaszolt.

Kérdező, írj majd a napokban mindenképp, hogy hogyan alakultak a dolgaitok, drukkolok nagyon!

2013. jan. 26. 11:49
 53/87 anonim ***** válasza:
71%
Kedves kérdező, remélem nins gond, nagyon drukkolok nektek! Mindenképp írj, hogy alakulnak a dolgok:)
2013. jan. 26. 12:10
 54/87 anonim ***** válasza:

46-os vagyok. Épp ezért írtam, hogy vizsgáltassa ki alaposan. Én is remélem, hogy nem lesz semmi baj. Kíváncsi vagyok a többi eredményre, ha kiderül.

És én is paráztam volna, ha rossz lett volna az AFP, pedig tudom, hogy kb. semmi értelme nincs a vizsgálatnak.

2013. jan. 26. 12:48
 55/87 A kérdező kommentje:
Feltétlenül írok hogy mi lesz! Köszönöm szépen mindenkinek.
2013. jan. 26. 16:15
 56/87 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Down-sydroma nem egy séta galopp és nagyon nagyon meg kell gondolni, hogy hogyan tönt az ember. Ennek is vannak szintjei. Én már láttam lyan down sy.-ást aki totál magatehetetlen és se beszélni nem tud rossz a látása ami talán jó az a hallása. Kérdem én az miért jobb? A másik mi lesz a gyerekkel ha szülőket túl éli? Ki fog róla gondoskodni. Ezt pont a napokban volt ilyen betegünk akinke az édesanyja olyan 70 éves körül van és azon agyal mi lesz a fiával, ha ő már nem lesz. Nem egyszerű, mert nekik fontos lenne egy állandóság az életében.

Viszont kérdező te minden képen járjál még utána lehet nem beteg a babád csak valamiért eltér az eredményed. Minden képen több szakemberrel beszélj, mert több szem többet lát.

2013. jan. 26. 16:21
 57/87 anonim ***** válasza:
Drukkolok,és követni fogom a kérdést,remélem minden a legjobban alakul és megnyugtatnak!!!
2013. jan. 26. 20:16
 58/87 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mégegyszer mondom, feltétlenül írok majd!
2013. jan. 27. 12:00
 59/87 anonim ***** válasza:
70%
Nem olvastam el a válaszokat, de mindenképpen genetikus szakember véleményére adnék csak! Egy rossz AFP eredmény önmagában semmit nem jelent! Kívánom, hogy a genetikus megnyugtasson, hogy minden ok!
2013. jan. 29. 08:38
 60/87 anonim ***** válasza:
Mi van veletek? Van valami új hír?
2013. jan. 30. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!