Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:

Én a magándokim mellet,biztos ami biztos alapon elmentem a 12.és a 18.héten az Istenhegyi Klinikára,hogy megcsináltassam a tarkóredőszűrést,kombinált tesztet,valamint a genetikai UH-ot.Szűrtek mindenféle genetikai betegségeket,mindnek kicsi volt a valószínúsége szerencsére,DE a baba megszületése után is elmentünk teljes UH-ra,és NEM TALÁLTÁK a bal veséjét.Üres vesemedence.Visszanéztem az összes vizsgálat papírját,lemezen az UH vizsgálatokat,és sehol egy orvos nem vette észre!DE végül is eddig hál Istennek lekopogom...egy vesével is élnek sokan,DE felháborít hogy ezen az alapon bármi baja lehetett volna ami komolyabb és azt sem veszik észre talán?

Az aminocentézis a tuti,nem az Istenhegy!

Írj mi az eredmény!

2013. febr. 2. 17:47
 62/87 anonim ***** válasza:
18%
Jól megírtad mi lett..
2013. febr. 4. 11:41
 63/87 anonim ***** válasza:
6%
Lehet épp kivizsgáláson van... sorozatban....
2013. febr. 4. 14:10
 64/87 anonim ***** válasza:
33%
Szégyelld magad Te! Akkor nem ígérgetek! De egyébként eltelt már egy kis idő, nem egy órával később jeleztem, hogy nem írt...
2013. febr. 4. 14:11
 65/87 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként képzeld el, mikor volt egy vetélésem, meg ígértem, hogy ha nincs semmi baj írok, ha meg valami van, akkor nem... ennyi...
2013. febr. 4. 14:12
 66/87 anonim ***** válasza:
55%
Még most olvasom, hogy mit írsz.. csámcsogni akarok? Hát hagyjuk rólad a véleményem!! Engem képzeld el érdekelt az elejétől fogva a kérdező! És talán ezért is érdekel, hogy mi van velük... nem gondolod??
2013. febr. 4. 14:14
 67/87 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező hogy vagy?
2013. febr. 5. 18:37
 68/87 anonim ***** válasza:
61%
Felháborító, amit műveltek! Itt aggódunk valaki babájáért, ti meg képesek vagytok egymás haját tépni?!
2013. febr. 5. 19:04
 69/87 anonim ***** válasza:
55%

Aki annyira "aggódik", miért nem ír rá egy privit?

Remélem, hogy jól vannak és a közelébe se akar jönni ennek a kérdésnek, az emlékét is törölni akarja, azért nem jön!

2013. febr. 5. 19:36
 70/87 A kérdező kommentje:
Megcsinálták a korinbiopsziát és a magzatvíz mintavételt de sajnos semmi jóhír :(( Genetikai tanácsadáson is voltunk.
2013. febr. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!