Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
De mit mondtak? Sajnálom nagyon!
2013. febr. 6. 19:49
 72/87 anonim ***** válasza:

Én eddig csak figyeltem a kérdésed, de most szeretnék tapintatosan érdeklődni, hogy csak a genetikai UH-nak volt rossz eredménye? Csináltak magzatboholy és magzatvíz mintavételt is? Azoknak is megkaptad már az eredményét?

Én még reménykedem és nagyon szorítok Neked továbbra is!

2013. febr. 6. 20:30
 73/87 A kérdező kommentje:
2 hét múlva lesz eredmény (ha 2 hét mulva küldik az nagyon nem jót jelent) de voltunk Genetikai tanácsadáson is, na ott nem mondtak biztatót. De úgy igazából csak akkor tudok modani valamit nektek ha meglesz az az eredmény. És persze a többi...
2013. febr. 7. 17:08
 74/87 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok én is annyira kivagyok... Már tiszta paraoniás lettem közben sírok reggel délben este...
2013. febr. 7. 17:10
 75/87 anonim ***** válasza:
9%
Miért nem jo ha küldik 2 hét mulva?addig érdeklődni se tudsz?milyen vizsgálaton voltál most?az mennyire lesz biztos?
2013. febr. 7. 17:23
 76/87 A kérdező kommentje:
Magzatvízvétel volt (SOTE-n) Ők mondták. Holnap megyek UH-ra
2013. febr. 7. 17:24
 77/87 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom hála Istennek nincs, de másokéból úgy látom, hogy amíg nem hívnak hamarabb, addig jó. Szurkolok Nektek.
2013. febr. 7. 20:07
 78/87 anonim ***** válasza:
Kérdező még drukkolok neked még. De mit mondanak?
2013. febr. 8. 14:40
 79/87 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? ha az én kisbabámat nem tudták megmenteni,legalább nyugtass meg,hogy a tiéd jól van?
2013. febr. 12. 01:40
 80/87 anonim ***** válasza:
Hogy vagy mi van veletek?
2013. febr. 23. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!