Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak AFP volt,az nem 100%!!!

menj további szűrésekre,nem is értem hogy mondhatta tutira az orvos hogy baj van!Nem is ajánlotta hogy további vizsgálatok kellenének??

Ez az egy szem eredmény semmit sem jelent,sok országban nem is csinálják!!

2013. jan. 26. 07:34
 42/87 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező nézed még a kérdést mert nagyon izgulunk itt érted és itt mindenki neked szorít úgyhogy remélem nem adod fel és további vizsgálatokra mész. Nekem is nagyon alacsony volt az érték és egészséges kislányom született 40.héten.

Írj, hogy hogyan döntöttetek vagy mi történik veled.

2013. jan. 26. 07:54
 43/87 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarok rosszindulatú lenni tényleg, de miért divat itt mostanában, hogy egy értékből mindenki otthon magának felállítja a diagnózist és már szinte temeti magát is, a gyereket is...holott csak egyszerűen az internet helyett utána kellene szakembertől kérdezni az egésznek. Engem ez dühít. :( Sajnálom azokat, akikbe így beleáll a frász, meg akikkel valóban ilyen dolgok történnek, de szerintem akivel valóban ilyen történik, az előbb utána jár, megkérdez 8 orvost, elkövet MINDENT, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban ez van-e, nem pedig a net előtt gubbaszt és 3 szám alapján már az abortuszon elmélkedik. :(
2013. jan. 26. 08:17
 44/87 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg menj el több orvoshoz is, nem értek ezekhez a vizsgálatokhoz!
2013. jan. 26. 09:08
 45/87 anonim ***** válasza:
80%

43-as, teljesen igazad van!!!

Szánalmas ez a hozzáállás!

Arról nem is beszélve, hogy több, mint 30 kismama, vagy anyuka próbál segítségére sietni, leírva tapasztalatait, (amellett, hogy jön valami idióta és sorban lepontozza a válaszokat) a kérdező meg eltűnik, és még egy köszönömre se méltatja őket!! Azért ez elgondolkodtató.....

2013. jan. 26. 09:09
 46/87 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy nincs netközelben a kérdező.

Kérdező, nem KELL megöletned. Az abortusz egy LEHETŐSÉG arra az esetre, ha nem tudod vállalni betegen a babát. De mielőtt döntesz, mindenképp vizsgáltasd ki alaposan.

A Down-ról annyit, hogy voltam többször gondozóotthonban besegíteni. Persze, a pozitív teszt után mindenki elképzel egy tökéletes gyereket, én is, és nagyon nagy csalódás, ha kiderül, hogy beteg. Bizonyára nem tudja mindenki vállalni. Az én tapasztalatom az, hogy nagyon meg lehet szeretni őket, akkor is, ha nem a sajátunk. Először ijesztő, de hamar meg lehet szokni. Én biztos nem tudnám elvetetni.

És mielőtt valaki megkérdezi, tudom-e, mit vállalnék: nem, nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy az egészséges (remélem) gyermekemmel mit vállalok.

2013. jan. 26. 10:10
 47/87 anonim ***** válasza:
55%
nagyon sajnálom hogy így alakult! Figyelj szívem: nem muszáj elvetetned! Dönthetsz! Nem biztos hogy teljesen down kóros a pici. Lehát hogy csak részlegesen. Ez azt jelenti hogy lehet hogy agyilag ép lesz, csak külső jegyekben mutatkozik meg a down kór. Lehet hogy szervi baja sem lesz. A vizsgálat tévedhet is. Sokaknál az jött ki hogy a babának semmi baja és mikor megszületett derült ki hogy beteg. És ugyanígy fordítva. A dokik sem tudják hány egészséges picit vettek el down kór címszó alatt. Az a baj hogy csak akkor tudhatunk biztosra mindent ha a pici már megszületett. Példa a vizsgálatok nem 100%os voltára,Németországban petefészek daganattal műtöttek,és közölték velem hogy ebből kifolyolag meddő vagyok. Azóta már született egy fiam. Tudom ez nem vigasztal. De most csak rajtad múlik hogyan döntesz. Én csak azt akartam mondani h semmi sem biztos. Épp ezért nehéz a döntés. Fel a fejjel
2013. jan. 26. 10:34
 48/87 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, csak nem voltam gépnél mert volt más dolgom is. Felpontoztam mindenkit, és köszönöm mindenkinek a válaszokat. Mindjárt végignézem újra, hogy tudjak válaszolni a kérdéseitekre.
2013. jan. 26. 10:58
 49/87 anonim ***** válasza:
93%

46-47-es, UTOLSÓ KETTŐ VÁLASZOLÓ!

KÖNYÖRGÖM OLVASSÁTOK MÁR EL NORMÁLISAN A KÉRDEZŐ TÖBBI VÁLASZÁT IS!

NINCS IS DIAGNÓZIS, CSAK EGY NYOMORULT AFP EREDMÉNY, AMI SEMMIT NEM JELENT,CSAK EGY VALÓSZÍNÜSÉG VIZSGÁLAT, SEMMI TÖBB, EZ ALAPJÁN NEM LEHET KIJELENTENI, HOGY DOWN-KÓROS A BABA!!!!!!!

2013. jan. 26. 11:02
 50/87 A kérdező kommentje:
Hétfőn rögtön kérek időpontot ultrahangra, genetikai tanácsadásra és elmegyek magzatvízvételre is! A 12. héten azt mondták az ultrahangon hogy arc, koponya rendben. Írok még hogy mi lesz feltétlenül!
2013. jan. 26. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!