Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!
Ha csak AFP volt,az nem 100%!!!
menj további szűrésekre,nem is értem hogy mondhatta tutira az orvos hogy baj van!Nem is ajánlotta hogy további vizsgálatok kellenének??
Ez az egy szem eredmény semmit sem jelent,sok országban nem is csinálják!!
Kedves kérdező nézed még a kérdést mert nagyon izgulunk itt érted és itt mindenki neked szorít úgyhogy remélem nem adod fel és további vizsgálatokra mész. Nekem is nagyon alacsony volt az érték és egészséges kislányom született 40.héten.
Írj, hogy hogyan döntöttetek vagy mi történik veled.
43-as, teljesen igazad van!!!
Szánalmas ez a hozzáállás!
Arról nem is beszélve, hogy több, mint 30 kismama, vagy anyuka próbál segítségére sietni, leírva tapasztalatait, (amellett, hogy jön valami idióta és sorban lepontozza a válaszokat) a kérdező meg eltűnik, és még egy köszönömre se méltatja őket!! Azért ez elgondolkodtató.....
Lehet, hogy nincs netközelben a kérdező.
Kérdező, nem KELL megöletned. Az abortusz egy LEHETŐSÉG arra az esetre, ha nem tudod vállalni betegen a babát. De mielőtt döntesz, mindenképp vizsgáltasd ki alaposan.
A Down-ról annyit, hogy voltam többször gondozóotthonban besegíteni. Persze, a pozitív teszt után mindenki elképzel egy tökéletes gyereket, én is, és nagyon nagy csalódás, ha kiderül, hogy beteg. Bizonyára nem tudja mindenki vállalni. Az én tapasztalatom az, hogy nagyon meg lehet szeretni őket, akkor is, ha nem a sajátunk. Először ijesztő, de hamar meg lehet szokni. Én biztos nem tudnám elvetetni.
És mielőtt valaki megkérdezi, tudom-e, mit vállalnék: nem, nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy az egészséges (remélem) gyermekemmel mit vállalok.
46-47-es, UTOLSÓ KETTŐ VÁLASZOLÓ!
KÖNYÖRGÖM OLVASSÁTOK MÁR EL NORMÁLISAN A KÉRDEZŐ TÖBBI VÁLASZÁT IS!
NINCS IS DIAGNÓZIS, CSAK EGY NYOMORULT AFP EREDMÉNY, AMI SEMMIT NEM JELENT,CSAK EGY VALÓSZÍNÜSÉG VIZSGÁLAT, SEMMI TÖBB, EZ ALAPJÁN NEM LEHET KIJELENTENI, HOGY DOWN-KÓROS A BABA!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!