Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
100%

nyugi,nálam is ezvolt,csak 0.45 mom volt az érték...ezz így karácsony előtt tudtam meg,gondolhatod milyen érzés volt. dec 27én mennem kellett Debrecenbe genetikára,ott megcsináltatták a magzatvízvételt. 1hónapot vártam az eredményre,tegnap kellett mennem érte, és a kislányom egészséges! semmi baja :) szerintem menj el te is!

22hkm

2013. jan. 25. 20:39
 22/87 anonim ***** válasza:
94%

De hiszen ez semmit nem jelent!!!

Ki mondta Neked ezt az őrületes ostobaságot?

Ez a vizsgálat semmit nem bizonyít! Nem lehet diagnózist felállítani csak ez alapján!

Nekem 0,61 volt és 21-es triszómia szintén pozitív,Down-kór kockázata nagyobb, mint 1/20!!! Ez volt az AFP eredményem!

Aztán amniócentézis, és rá 3 hétre az eredmény, hogy a magzat teljesen egészséges!

Ennyit az AFP eredményről és annak megbízhatóságáról!

2013. jan. 25. 20:45
 23/87 anonim ***** válasza:
73%

Jaj, az afp elavult, ne ess pánikba. Simán lehet egészséges a babád.

De ha nem is az (kívánom, hogy ne így legyen!), egyik ismerősöm elvetette a beteg babáját, és pár hónappal később újra terhes lett, egészséges babának adott életet.)

Drukkolok, mindenképp járj utána alaposan!

5-ös

2013. jan. 25. 20:46
 24/87 anonim ***** válasza:
73%

Ne gondolj a legrosszabbra korántsem biztos, hogy a kisbabád nem egészséges, sokat tudnak tévedni! Nálam például minden értékem jó lett a magzatvíz vétel is, és még is értelmi fogyatékosságot diagnosztizáltak 3 évesen.

Lehet semmi baja nincs én a te helyedben most tovább kutatnák és igen elvégeztetném a magzatvíz vételt elsőnek!

2013. jan. 25. 20:47
 25/87 anonim ***** válasza:
73%
Huh, te jo eg, nyugodj meg, az afp tenyleg eleg elavult, a korod, meg a nem tudom milyen tenyezok alapjan szamolnak egy statisztikat gyakorlatilag. Szerintem is menj el amniora, de elotte keresd fel az istenhegyi genklinikat, es ott is Hajdu doktornot, nala profibb ebben biztos nincs az orszagban. Meg uh-z elso korben, es eldol mi legyen, de szerintem most meg ne fogd fel olyan tragikusan, szerintem ebbol jo is kisulhet, de fo a pozitiv gondolat, ezt erezze a baba is. Mindenkeppen ird meg, ha van valami fejlemeny!!!! En biztos vagyok benne hogy egeszseges az a baba.
2013. jan. 25. 21:02
 26/87 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Ultrahangon is láttak eltérést?

Ritkán, de a 16. heti vérvétel adhat ál-pozitív eredményt is.

Csináltasd meg a magzatvíz vételt! Ha ott is rossz eredményt kapsz, még mindig megfontolhatod, hogyan döntsetek?

Itt egy sikersztori: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. jan. 25. 21:12
 27/87 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha csak az afp bizonyítja a baba betegségét, mindenképp menj el további vizsgálatokra!! Az afp egy iszonyat elavult vizsgálat, ha más nem, elég ránézned erre a két eloszlásgörbére:

[link]

Az egészséges baba és a Down-os baba értékének görbéje majdnem egy az egyben fedi egymást!

Menj el amniocentézisre, 99%-os bizonyossággal kiderül vele, hogy mi van a babával.

Egyébként a 12 hetes uh-n milyenek voltak a baba NT és orrcsont értékei?

2013. jan. 25. 21:14
 28/87 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel menj el további vizsgálatokra ahogy írják a többiek is. Ne egy vizsgálatra adj. Tudom nagyon szörnyű dolog de ne add fel. Lehet, hogy tényleg nincs semmi baj. Nagyon szorítok értetek.
2013. jan. 25. 21:26
 29/87 anonim ***** válasza:
87%

3. vagyok, köszi a lepontozást.

0,46 volt az AFP-m, makkegészséges gyermeket szültem.

Az AFP vizsgálat NEM ALKALMAS a Down szindróma szűrésére!

A 12. heti ultrahangon volt orrcsont? Mennyi volt a tarkóredő?

Voltál most genetikai ultrahangon? Szívultrahangon?

Menj el a genetikára, végeztess amniocentézist, csak egy tűszúrás, de megmentheti a babád életét!

2013. jan. 25. 21:26
 30/87 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a diagnózist és lehetőséget egy orvos ajánlotta, akkor keress még fel min 4-et!
2013. jan. 25. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!