Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy dolgozzam fel ezt? Nem...

Hogy dolgozzam fel ezt? Nem akarok abortuszt!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve akarok babát, most végre összejött, napokig csak folytak az örömkönnyek hogy megtudtuk. Most meg rendellenesen fejlődik és el kell vetetni. Nem bírok erről többet írni, de ha valaki nagyon kíváncsi akkor leírom. De nem fogom kibírni... annyira, annyira akartam... Miért kell megöletnem? Annyira sajnálom szegénykét nem ezt érdemeljük. :( Megszakad a szívem, nem fogom kibírni... Napról-napra rosszabb :( Légyszíves segítsetek beleőrülök.
2013. jan. 25. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek közölte az orvosa, hogy nincs remény down kóros lesz a baba, az AFP alapján, szegényem 3 hétig zokogott, nem bírt enni, és tipródott, hogy megtartsa e???Génklinikára, egyéb vizsgálatokra nem volt pénze!!Végül megtartotta...és milyen jól döntött!!!Makk egészséges a kislány!!!!Elavult ez a vizsgálat, én is az Istenhegyi génklinikát javaslom, ott nézzenek meg, vegyenek vért, az tutifix!!!!Addig is nyugodj meg!!!!
2013. jan. 25. 21:39
 32/87 anonim ***** válasza:
100%

Magzatvíz vizsgálatot azonnnnnnnal!!!!! Nagyon sajnállak, nekem az Afp-m rossz lett és 4 napig bőgtem hogy nem akarok downkóros babát... mire az uh-on megnyugtattak. Tudom, mit érezhetsz, mi 1 évet vártunk a babára és 17 hetesen el kellett gondolkodnom hogy mi legyen ha esetleg downkóros. Anyukám azt mondta minden rossz indulat nélkül, hogy ha nem akarok downkóros babát akkor el kell vetetni, nincs mese. És ezt tényleg nem szívtelenségből mondta, inkább próbált nyugtatni hogy ők mellettem állnak bárhogy is döntök.

Nagyon rossz, de ha tényleg el kell majd vetetned gondolj arra hogy a baba élete és a ti életetek is pokol lenne ha betegen születne a baba. Sajnálom, nemtudok okosat írni, szörnyű érzés lehet.... :(

DE kérjél magzatvíz vizsgálatot, az nagyon biztos eredményt tud mondani!!!!!

Minden jót kívánok!!!

30hkm

2013. jan. 25. 22:04
 33/87 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek írd meg, hogy elmész-e további vizsgálatra! És hogy annak mi az eredménye!
2013. jan. 25. 22:06
 34/87 anonim ***** válasza:
87%

ja ne mááár! ez csak AFP! ez nem diagnózis!!!!!!!

amniócentézist kell kérni!

simán lehet hogy semmi baja! barátnőméknél jó vastag nyaki redőt mértek, (ez is a Down szindróma jele) küldték őket mindenhova, azt kiderült semmi baja, megszületett 4 kilóval makkegészségesen, azóta 10 hónapos vasgyúró!

ne keseredj el ennyire még kérlek, ez az AFP SEMMIT NEM JELENT!!!!!!

2013. jan. 25. 22:17
 35/87 anonim ***** válasza:
89%
Először is nyugodj meg. Az én AFP-m 0,51 lett. A kisfiam teljesen egészséges, gyönyörű baba. Menj el másik orvoshoz. Épeszű orvos, nem mond ilyet az AFP eredménye alapján. Nekem is genetikai tanácsadásra kellett mennem. Tudod mit mondott az ottani orvos? Az AFP eredménye miatt nem indokolt a magzatvízvétel, kizárólag a korom miatt javasolják. És az orvos azt is megjegyezte, hogy ez a vizsgálat már teljesen elavult, nwm ad megfelelő eredményt , csak arra jó, hogy a kismamákra frászt hozzon, ha rajta múlna megszüntetné ezt a vizsgálatot! Menj el magzatvízvételre, genetikai ultrahangra. Mennyi volt az NT a 12. heti ultrahangon?
2013. jan. 25. 22:21
 36/87 anonim ***** válasza:
78%

Mondta a doki, hogy el kell vetetni, ha nem akarsz beteg gyereket? Vagy ez csak a te hirtelen agyszüleményed???

Istenhegyi klinika!!!! Ku....va gyorsan!!!

Ne siránkozz, hanem gyorsan lépj tovább!

Nekem hasonló volt. Egyik reggel, 16 hetes UH-n közölték, hogy az egyik baba feje tele van daganattal.

Kimentem a folyosóra, bőgtem fél órát, aztán rá 1 órára megszereztem az Istenhegyi klinika legjobb orvosának a telefonszámát, aki végigmondatta velem az összes addigi leletem eredményét, és közölte, hogy nincs baj, nyugodjak meg, de szívesen megcsinálja az amniot, ha gondolom. Nem gondoltam. A 20. héten két egészséges baba volt az UH-n.

Tessék lépni, sürgősen.

2013. jan. 25. 23:19
 37/87 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg csak az afp miatt vetetnéd el, már leírták ezren: amnio vagy istenhegyi...
2013. jan. 25. 23:50
 38/87 anonim ***** válasza:
100%
nagyon drukkolok,írj majd mi van veletek.
2013. jan. 25. 23:51
 39/87 anonim ***** válasza:
100%
Az AFP értéket egy csomó tényező befolyásolhatja, és hamis eredményt ad! Már rég be kellett volna tiltani ezt a diagnosztikai módszert. Neked nem ajánlották a kombinált tesztet? Igaz, ez pénzbe kerül, de egy vérvizsgálat + UH vizsgálat sokkal pontosabban meg tudja mondani, mi a helyzet. Az orvosodat meg jól seggbe kellene rúgni, hogy nem tájékoztat a lehetőségekről!
2013. jan. 26. 00:12
 40/87 anonim ***** válasza:
?
2013. jan. 26. 06:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!