Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.
Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.
Ne haragudj meg, mi összesen 90 000 Ft-ból élünk és 80 000 csak számlákra megy! Segíts magadon és az Isten is megsegít!!!
Rinyálni van eszed, de hogy valódi segítséget kérj??!?! A védőnőd tuti tudna valamit, családsegítők...
Tudod, ha a férjem éhesen járna dolgozni, és a gyerekeim meg csak az óvodában ennének, én meg otthon netezgetnék, hát ne haragudj, de nagyon szégyellném magam!
Mi még sosem éheztünk, mert mindig találunk valami megoldást! És ha akarnál Te is találnál, csak könnyebb itt rinyálni a gép előtt, és várni az utalásokat meg a postai utalványokat, mint elmenni és segítséget kérni!
Tudod mit! Megérdemelnéd, hogy elvegyék tőled a gyerekeidet! Bárhova vinnék Őket, legalább enni kapnának!
Nyugodtan le lehet pontozni, de én ha kell a karomat is levágnám csak, hogy a gyermekem enni tudjon.. és szerintem más is így van ezzel!
És, hogy megértsd ne azzal van a baj, hogy szegény vagy, hiszem mi se vagyunk azok, hanem a lustaságoddal, és nem törődömségeddel!
Kedves Hami22-es kérdező minden hónapban siránkozol!
Tudod mit mondok én neked 4 dimenziós ultrahangra telik nektek, kajára meg nem?????
Lehet pár ember bedőlt neked, de aki tudja ki vagy azt nem tudod átverni, meg a Szombathelyieket sem.
Te le akarsz húzni olyan jó szándékú embereket akik még vannak szégyelld el magad!!!!! Nem való neked egy gyerek sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!