Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.
Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.
"De ugyanennyi a bejelentett bére is???"
Mármint hogy érted? Nem feketén dolgozik.
párod nem tud esetleg plusz munkát vállalni? biztos sokat dolgozik de nem lehetne megoldani?..neki is lehet jobb lenne ha kevésbé éhesen dolgozna kicsit többet....
mihez ért amúgy ?
én nagyon sajnállak titeket :S
Én olvastam a kritizáló kiírt kérdését, onnan ugrottam át a tiédre. Nagyon együttérzek veletek, s azon agyalok, hogy nem létezik, hogy ne legyen valami segítség. Én Borsod megyében lakok, hát ha a közeledben laknék, már pakolnám és vinném át neked a fél konyhát...Aggasztó, amit írsz, a picinek fejlődnie kell, mivel így veszélyezteted az ő egészségét is, szerintem a védőnőnek mindenféleképpen ezt, hogy így aggódsz a pici sorsa miatt, csak tud valamit. mindenhol van gyermekjóléti és családsegítő szolgálat, én nem szégyellnék nyomatékosan segítséget kérni, és ott van még az egyház. Igaz, mi egy kis faluban lakunk, de ha a paphoz bekopog valaki egy tál ételért, szó nélkül ad.
Az anyagi helyzetekben van-e kilátás a változásra?
Azért ha megszületik a 3. baba, anyagilag jobb lehet, ami a támogatásokat illeti. 48000 lesz a családi pótlék, a térítési díjnak csak 50%-át kell fizetni,igényelhetitek a gyermekvédelmi támogatást, a bevételetek 5 fele elosztva szerintem bőven alatta lesz az egy főre jutónak.
És igen, nemcsak neked és a babának, hanem az egész családodnak ennie kell. Esetleg nincs valami olcsóbb albérleti lehetőség? Nekem van egy ismerősöm, aki családjával egy idős néninél van albérletben, nem kell fizetniük semmit, cserébe az idős nénit gondozza. Persze, ilyen nincs mindenütt...
Remélem, lesz nektek valami megoldás, szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!