Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gátolhatja a növekedé...

Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.

Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.

2013. jan. 23. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/135 anonim ***** válasza:
93%
Melyik megye?
2013. jan. 23. 15:28
 32/135 anonim ***** válasza:
100%
Zalaegerszegen vagy környékén tudok segíteni
2013. jan. 23. 15:32
 33/135 A kérdező kommentje:

"De ugyanennyi a bejelentett bére is???"

Mármint hogy érted? Nem feketén dolgozik.

2013. jan. 23. 15:35
 34/135 A kérdező kommentje:
Vas megye egyébként.
2013. jan. 23. 15:35
 35/135 anonim ***** válasza:
78%
Annyira sajnalom hogy ilyen helyzetbe kerultetek, azt hiszem felesleges lenne itelkezni, hisz kijutott nektek a rosszbol boven. Ahogy elneztem a kiadas es bevetel felsorolast, hat, meg majdnem, hogy ti jottok ki minuszba, arrol nem beszelve, hogy kajara igy semmi nem jut. Tenyleg kenytelen leszel elgondolkozni az anyaotthonon, es/vagy orokbeadason. En se vagyok ab. parti, de sajnos vannak helyzetek, amikor muszaj, es ez is olyan helyzet lett volna, es senkinek semmi joga nem is lett volna itelkezni, hisz ki akarna egy babat a nyomorba szulni. Par napja szinten volt itt egy kismama, neki elso baba, szinte pont ugyanezt a kedest tette fel, de nekik atmeneti volt allitolag a penzzavar, egy vartlan kiadas miatt. Neki sikerult intezni maguknak valami segelycsomagot, tartos elelmiszerekkel. Szerintem neked is utana kene jarni, mert a nagy lehet, hogy eszik az oviban, de a kicsinek is kell, es az is elfogy elobb utobb. A ferjednek is muszaj ennie, mert ha o is kidol mint egyetlen kenyerkereso, akkor meg rosszabb helyzetben lesztek. Neked meg a pici miatt kellene enned, mert ugyan elveszi ami neki kell, de napokig/hetekig nem csinalhatod ezt, mert annyira legyengulsz, hogy akar te es a baba is meghalhattok. Azt javaslom surgosen keresd fel az onkormanyzatot, csaladsegitot, illetve a vedonot is, biztos hogy valaki tud segiteni atmenetileg megoldani a helyzetet. Mindenkeppen irj, ha van valami pozitiv valtozas, mert bar hasonlo helyzetben sem voltam meg soha, de sajna a mai vilagban barmikor megtortenhet, hogy apa elveszti a munkajat, beut a krach, es en is epp a masodik babamat varom. Sok szerencset!
2013. jan. 23. 15:43
 36/135 anonim ***** válasza:
67%

párod nem tud esetleg plusz munkát vállalni? biztos sokat dolgozik de nem lehetne megoldani?..neki is lehet jobb lenne ha kevésbé éhesen dolgozna kicsit többet....

mihez ért amúgy ?

én nagyon sajnállak titeket :S

2013. jan. 23. 15:45
 37/135 anonim ***** válasza:
97%
Annyira ismerős lettél nekem nem te írtál ki karácsony előtt pár nappal egy kérdést segítség kérést, hogy rossz anyagi helyzetbe kerültetek nincs élelmiszer és nem tudsz venni semmi ajándékot sem a gyerekeknek, hogy egy csomag halon kívül semmi nincs a hűttőbe szerintem te vagy az Szombathelyről, én felajánlottam neked, hogy viszek sok szép játékot a gyerekeidnek és be is vásárolok élelmiszerbe azóta sem jött válasz, mert volt aki pénzt adott neked, ugyan az a szitú.
2013. jan. 23. 16:02
 38/135 anonim ***** válasza:
97%
Már tuti, hogy te vagy az de akkor karácsony előtt azt írtad azért kerültetek decemberben rossz anyagi helyzetbe mert ki kellet fizetni pont ugyan ennyi pénzt villanyra amit most leírtál, és azért nem maradt pénzetek, ezek szerint megmaradt a tartozás, nem is fizettétek ki!
2013. jan. 23. 16:06
 39/135 anonim ***** válasza:
41%

Én olvastam a kritizáló kiírt kérdését, onnan ugrottam át a tiédre. Nagyon együttérzek veletek, s azon agyalok, hogy nem létezik, hogy ne legyen valami segítség. Én Borsod megyében lakok, hát ha a közeledben laknék, már pakolnám és vinném át neked a fél konyhát...Aggasztó, amit írsz, a picinek fejlődnie kell, mivel így veszélyezteted az ő egészségét is, szerintem a védőnőnek mindenféleképpen ezt, hogy így aggódsz a pici sorsa miatt, csak tud valamit. mindenhol van gyermekjóléti és családsegítő szolgálat, én nem szégyellnék nyomatékosan segítséget kérni, és ott van még az egyház. Igaz, mi egy kis faluban lakunk, de ha a paphoz bekopog valaki egy tál ételért, szó nélkül ad.

Az anyagi helyzetekben van-e kilátás a változásra?

Azért ha megszületik a 3. baba, anyagilag jobb lehet, ami a támogatásokat illeti. 48000 lesz a családi pótlék, a térítési díjnak csak 50%-át kell fizetni,igényelhetitek a gyermekvédelmi támogatást, a bevételetek 5 fele elosztva szerintem bőven alatta lesz az egy főre jutónak.

És igen, nemcsak neked és a babának, hanem az egész családodnak ennie kell. Esetleg nincs valami olcsóbb albérleti lehetőség? Nekem van egy ismerősöm, aki családjával egy idős néninél van albérletben, nem kell fizetniük semmit, cserébe az idős nénit gondozza. Persze, ilyen nincs mindenütt...

Remélem, lesz nektek valami megoldás, szorítok neked!

2013. jan. 23. 16:08
 40/135 Golan Trevize ***** válasza:
79%
37-38: nekem is gyanús volt, hogy ugyanaz lesz az illető.
2013. jan. 23. 16:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!