Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.
Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.
Hogy mi baja van mindenkinek?
1, engem például kb.meghazudtoltál, hogy mégis honnan szedem a gyerekeid korát? Noha igazat írtam...
2, több segélykérő fórumot indítasz, pl.Karácsonykor, s aki segített volna ajándékot adni a kicsiknek, plusz 1 havi ételcsomagot vitt volna nektek, annak nem is válaszoltál.
Akkor mennyire lehetett igaz a kiírt kérdés? Ez a baja sokaknak. Ha ekkora lenne a baj, amiket leírsz, akkor minden segítséget örömmel elfogadnál. Mellesleg az általad leírt adatok, hogy mennyi a bevételetek és a kiadásotok, egyáltalán nem indokolt az éhezés.
Összegezve: sokan becsapva érezhetik magukat, akik szerettek volna segíteni.
61-es vagyok. Tudod mi a feltűnő, hogy igaz te nem a karácsonyi anyuka vagy azt állítod, de közben meg nem írsz a kérdéshez semmit, csak csurgatod az infókat!
Ha én lennék te és tudnám, hogy a válaszolóknak nincs igaza, akkor vagy hagynám az egészet a pic...ba, vagy úgy megmondanám, hogy csak na!
De te ezzel ellentétben, nem vagy igazán fel se háborodva, amivel igazából beismered, hogy igazunk van!
:D
Az üzenet küldője: hame22
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: 2012-12-20 23:51
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.
"Legalább a megyét írd meg légyszives. Én is szívesen segítenék!:)"
Az üzenet szövege: Vas megye
Válaszol Üzenet törlése
Az üzenet küldője: hame22
Az üzenet címzettje: Norina01
Az elküldés időpontja: 2012-12-20 23:54
Az üzenet témája: Re: Re:
Az üzenet szövege: Szombathely:)
Válaszol Üzenet törlése
Na erre már nem tudsz mit mondani ugye? Hát igen, ennyi rosszindulatot...
Tesz fel valaki egy kérdést és egyszerre rám kell fogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!