Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gátolhatja a növekedé...

Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.

Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.

2013. jan. 23. 14:21
 91/135 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi baja van mindenkinek?

1, engem például kb.meghazudtoltál, hogy mégis honnan szedem a gyerekeid korát? Noha igazat írtam...

2, több segélykérő fórumot indítasz, pl.Karácsonykor, s aki segített volna ajándékot adni a kicsiknek, plusz 1 havi ételcsomagot vitt volna nektek, annak nem is válaszoltál.

Akkor mennyire lehetett igaz a kiírt kérdés? Ez a baja sokaknak. Ha ekkora lenne a baj, amiket leírsz, akkor minden segítséget örömmel elfogadnál. Mellesleg az általad leírt adatok, hogy mennyi a bevételetek és a kiadásotok, egyáltalán nem indokolt az éhezés.

Összegezve: sokan becsapva érezhetik magukat, akik szerettek volna segíteni.

2013. jan. 25. 10:58
 92/135 Golan Trevize ***** válasza:
100%
Nem a kérdést tartjuk undorító dolognak, hanem az egész viselkedésedet és háttértörténetedet.
2013. jan. 25. 11:00
 93/135 anonim ***** válasza:
100%

61-es vagyok. Tudod mi a feltűnő, hogy igaz te nem a karácsonyi anyuka vagy azt állítod, de közben meg nem írsz a kérdéshez semmit, csak csurgatod az infókat!

Ha én lennék te és tudnám, hogy a válaszolóknak nincs igaza, akkor vagy hagynám az egészet a pic...ba, vagy úgy megmondanám, hogy csak na!

De te ezzel ellentétben, nem vagy igazán fel se háborodva, amivel igazából beismered, hogy igazunk van!

:D

2013. jan. 25. 12:17
 94/135 Golan Trevize ***** válasza:
2013. jan. 25. 14:44
 95/135 anonim ***** válasza:
100%
Bemásolhatom a karácsonyi kérdéséhez a privát üzeneteket amiket egymással váltottunk annak aki még mindig kételkedik!
2013. jan. 25. 14:46
 96/135 anonim ***** válasza:
100%

Az üzenet küldője: hame22

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: 2012-12-20 23:51

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.

"Legalább a megyét írd meg légyszives. Én is szívesen segítenék!:)"

Az üzenet szövege: Vas megye

Válaszol Üzenet törlése

2013. jan. 25. 14:46
 97/135 anonim ***** válasza:
100%

Az üzenet küldője: hame22

Az üzenet címzettje: Norina01

Az elküldés időpontja: 2012-12-20 23:54

Az üzenet témája: Re: Re:

Az üzenet szövege: Szombathely:)

Válaszol Üzenet törlése

2013. jan. 25. 14:47
 98/135 A kérdező kommentje:
Írtam a belinkelt kérdésedhez, hogy nem én tettem fel azt a kérdést. Azért az összes ilyen kérdést ne fogjátok rám.
2013. jan. 25. 14:53
 99/135 A kérdező kommentje:
Egyébként az a kérdező azt írja, hogy gyedet kap. Én meg gyest kapok.
2013. jan. 25. 14:54
 100/135 A kérdező kommentje:

Na erre már nem tudsz mit mondani ugye? Hát igen, ennyi rosszindulatot...

Tesz fel valaki egy kérdést és egyszerre rám kell fogni?

2013. jan. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!