Aki nem ker az nem kap Sirni a nyomorban lehet de attol nem lessz jobb Igazad van az egyhazak mind gazemberek biztos szornyu dolgot varnak toled cserebe pl halas legyel erte stb.Ha nem kell a segitseg akkor old meg magad
2013. jan. 23. 21:35
52/135 anonim válasza:
akkor ássad magad alatt !!! de ha nem kérsz segitséget akkor a viszont látásra de több mint valószinű hogy a védönö családlátogatáskor nyomatékosan megkér hogy valamit tegyél mert különben nem fogják a csecsemöt odadniés átmentileg elveszik töled
2013. jan. 24. 06:24
53/135 anonim válasza:
Szia!
Irj privit én is Vas megyei vagyok!
Várom a leveledet!
2013. jan. 24. 06:34
54/135 anonim válasza:
Biztos nem fogják elvenni a gyereket, mert, ha jól vettem ki van lakás, még, ha kicsi is. Van áram, víz, mosógép és egyelőre internet is. Tegnap ha látta valaki a Házon kívül-t, akkor meggyőzödhetett arról, hogy egy áram és víz nélküli mocskos viskóból sem viszik el az újszülöttet. Természetesen roma család. Pasi sosem dolgozott, három gyerek ül a mocsokban, köztük egy újszülött. A középső gyerek lázas, de nincs pénz kiváltani a gyógyszert. Döbbenet volt. Számomra az is, hogy egy újszülött élhet ilyen körülmények között...Na, ha tőlük nem vették el a babát, akkor majd pont a kérdezőtől fogják, nem??? Ne riogassátok már!
2013. jan. 24. 08:01
55/135 anonim válasza:
csak azéert riogattuk hogy észbe kapjon végre és merjen segítséget kérni
2013. jan. 24. 08:18
56/135 anonim válasza:
Gondolkodjatok már egy picit a kérdezőnek az össz rezsi hitel albérlet kiadása az óvi pénzel együtt 88.000Ft!!!!
A bevételük meg 162.000Ft 74.000Ft marad nekik, nehogy ez kevés legyen két felnőttnek, egy négyévesnek meg egy másfél évesnek a kajára! Vesz pelust 100darab 4000Ft vesz törlőkendőt 4 csomag 1200Ft= 5200Ft, akkor még mindig marad 68.800 forint kajára.
2013. jan. 24. 09:52
57/135 anonim válasza:
Minden hónap végén ki tesz egy szívszorító kérdést mikor elköltik a pénzt mindig van valaki ,,balek" aki küld nekik, ez volt decemberben is, most is lesz, minden hónapban lesz, ő neki pénz kell, az nem jó ha élelmiszer csomagot kap!!!
Február 20. án majd megint lesz kérése mert elfogyott a lóvé!
2013. jan. 24. 09:54
58/135 anonim válasza:
100 db pelus nem elég egy hónapra, de oké értem mire gondolsz. Én kérdeztem, hogy budapesti-e. Ha az lenne, vinnék neki kaját, akár pelenkát is.
2013. jan. 24. 10:04
59/135 anonim válasza:
Három gyermeket felneveltem mind a háromnak elegendő volt egy hónapban 100 darab pelenka fejenként, nem voltak pisiben kakiban, de én is amondó vagyok, hogy nem hiszem el, hogy annyi pénz nem fedezi a megélhetésüket, rengeteg ember van akinek ennél sokkal kevesebb jut.
2013. jan. 24. 11:40
60/135 Golan Trevize válasza:
Havi 100 pelenka az kb. egyik nap 3, a másik nap 4.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!