Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gátolhatja a növekedé...

Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.

Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.

2013. jan. 23. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/135 anonim ***** válasza:
97%

te már irtál a mult héten ha jol emlékszem igaz? olyan nincs hogy semmiféle támogatást nem kapsz se pénbeli se élelmiszer gyanánt!

olyan nincs akkor keresd fewl a baptista egyházat ök segitenek vagy menj el anyaotthonba, mert ha igy haladsz akkor a védőnö tesz rola hogy a baba haza ne kerüljön ha még neked se jut éelelem akkor a kicsinek? fontold meg és tegyél lépéseket amig megteheted

2013. jan. 23. 14:25
 2/135 anonim ***** válasza:
97%
Amíg a pocakban van,addig a te szervezetedből elszívja ami kell,de ha nincs meg a megfelelő vitamin bevitel az semmiképp nem jó se neked,se a babának.Mi lesz ha megszületik?Mi lesz a te legyengült szervezeteddel?Sanszos hogy így tejed sem lesz.Mindenképp kérj segítséget,a családodtól,apukától? a védőnőtől!Szomorú hogy vállaltad a harmadikat így....és így még el is vesztheted őket.
2013. jan. 23. 14:31
 3/135 A kérdező kommentje:
Én még nem írtam ki ilyen kérdést.
2013. jan. 23. 14:31
 4/135 anonim ***** válasza:
95%
egyáltalán nincs ki segítsen? férjed?
2013. jan. 23. 14:33
 5/135 anonim ***** válasza:
79%
Elég szomorú ilyet olvasni, de felelőtlen volt harmadik babát vállalni, ilyen helyzetben, ha ez hivatalos helyre kitudódik, mind a hármat el fogják vinni intézetbe, valamit próbálj meg tenni.
2013. jan. 23. 14:34
 6/135 anonim ***** válasza:
55%
ne ítélkezzetek a másik felett, lehet mostanában kerültek ilyen helyzetbe amikor már nem tud mit csinálni a terhességével. Előre nem biztos hogy tudták hogy így alakul helyzetük
2013. jan. 23. 14:37
 7/135 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem senki nem ítélkezett,a tények pedig tények!
2013. jan. 23. 14:41
 8/135 anonim ***** válasza:
97%

én nem itélkeztem (elsö vagyok) csak leirtam lássa tisztán a dolgokat mert igy a babáját se viheti haza.vagy menjen el anyaotthonba vagy keressen munkát de olyat nekem ne meséljen be semmilyen folyositó szervtöl nem kap pénzt segitséget vagy élelemet.

vagy nem mer kérni mert ha kiderül eleveszik a ygereket. de igy önmagának és a gyermekéne is árt. ha ő éhezik akkor a gyerekek? mi van velük?

2013. jan. 23. 14:43
 9/135 A kérdező kommentje:

A férjem mit tudna segíteni, hisz ő sem eszik, csak dolgozik.

A babát pedig nem terveztük, védekezés mellett fogant és abortusz ellenes vagyok. De azthiszem, ha így mennek tovább a dolgok, kénytelen leszek örökbeadni:(

2013. jan. 23. 14:44
 10/135 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyerek ovis, ő ott kap kaját, csak a vacsorájáról kell gondoskodnom. A kicsinek van étel, igaz nem sok.
2013. jan. 23. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!