Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.
Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.
te már irtál a mult héten ha jol emlékszem igaz? olyan nincs hogy semmiféle támogatást nem kapsz se pénbeli se élelmiszer gyanánt!
olyan nincs akkor keresd fewl a baptista egyházat ök segitenek vagy menj el anyaotthonba, mert ha igy haladsz akkor a védőnö tesz rola hogy a baba haza ne kerüljön ha még neked se jut éelelem akkor a kicsinek? fontold meg és tegyél lépéseket amig megteheted
én nem itélkeztem (elsö vagyok) csak leirtam lássa tisztán a dolgokat mert igy a babáját se viheti haza.vagy menjen el anyaotthonba vagy keressen munkát de olyat nekem ne meséljen be semmilyen folyositó szervtöl nem kap pénzt segitséget vagy élelemet.
vagy nem mer kérni mert ha kiderül eleveszik a ygereket. de igy önmagának és a gyermekéne is árt. ha ő éhezik akkor a gyerekek? mi van velük?
A férjem mit tudna segíteni, hisz ő sem eszik, csak dolgozik.
A babát pedig nem terveztük, védekezés mellett fogant és abortusz ellenes vagyok. De azthiszem, ha így mennek tovább a dolgok, kénytelen leszek örökbeadni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!