Mennyire gátolhatja a növekedésben a magzatot a rendszeres éhezés?
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk, most várom a harmadik babát, 26 hetes vagyok.
Ma voltam az önkormányzaton, de egyáltalán nem kaphatok semmi támogatást. Félek, mi lesz így velünk.
Na, végre most már nem tiltakozol, hogy te vagy a karácsonyi Hami22.
A másik kérdező is biztos te vagy, csak direkt gyedet írsz gyes helyett...
Most akkor segítsen valaki. Van egy anyuka aki Sz.helyről ír, van 2 lánya, és most terhes egy kisfiúval. Ha minden igaz 24-26 hetes terhes. Sok kérdést írt már ki vagy mert nem érezte mozogni a babát, de kifogásokat írt miért nem megy kórházba, vagy azt hitte szívbeteg a babája pedig a doki nem mondta, aztán azt gondolta megindult a szülése aztán mégse. Szóval ezeket a kérdéseket egy ember írta + még ezeket az éhezős kérdéseket is?
Köszi
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Sztem ez is ő!? Jellemzően hasonló stílusúak a válaszok. És apuka ment a nagyobbért oviba, tehát egy kisebb még otthon volt.
Meddig hazudsz kedves kérdező itt még egy hazugság basszus tegnapról!!!!! Figyeld csak a kérdést és mit válaszoltál és most pedig mit írtál!!!
Te ugyanaz a sz.helyi vagy, aki azt hitte, hogy probléma van a baba szívével és múlt héten pedig azt, hogy megindult a szülése?
A válasz 68%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 69/105 Időpont tegnap 14:31 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Nem. Hál isten nem indult meg semmiféle szülés és a baba szíve is rendben volt/van. Miért kérded?
# 70/105 Időpont tegnap 14:39 Privát üzenet
Nem indult meg a szülésed! Ne akard megtudni, milyen amikor megindul a szülés 23 hetesen!
Nincs a kérdéssel semmi baj, azonfelül, hogy nem akarod a dolgaitokat rendbe hozni és itt vársz segítséget. Ne kerülj ellentmondásba! Decemberben is rossz helyzetben voltatok, most is, és te nem teszel mást, mint az internet előtt ülsz. Tégy valamit!
Január 14-dikén még 23 hetes voltál, most meg 26, 11 nap telt el!Nem akarok kukacoskodni, de kezdem azt észrevenni, hogy bevállatatok éhezésbe harmadik gyereket miközben semmit nem akartok tenni magatokért de más meg sajnáljon. azért 4500ért fát venni a szegénységbe. ezen kiakadtam.
A kérdező kommentje:
Emberek! Hát mi a gond a kérdéseimmel????? Vagy már nem tehetek fel itt kérdést? Basszus 23 hétre megindult a szülésem, ti meg itt kifiguráztok. Látszik, hogy nem voltatok még ilyen helyzetben.
11 nap alatt eltelt három hét????
Érdekes!!!!
Nem is a fa a legdurvább az a 4500Ft,
Hanem elmentek 4 dimenziós ultrahangra!!!!!
Érdekes arra telik kajára meg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!