Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
"Néha apa, és a nagyszülők is tudnak vigyázni a babusra, míg anyuka tanul. Nem nagy dolog leérettségizni. Aztán gyerek mehet a bölcsibe, anya meg dolgozni. "
ja, mert azert szul valaki gyereket, hogy elobb a nagyszulo, aztan a bolcsode nevelje. es eselyes, hogy anya a nulla vegzettsegevel munkanelkuli lesz.
Én csak azt tudnám, hogy egy ilyen kérdésnél miért kell az embert lepontozni. Szerintem a kérdéseim totál helyén vallóak voltak, hiszen a megélhetés egy fontos kérdés a mai világban.
Kérdező végül is a családoddal eme beszélgetéssel hogy állsz?
80-as vagyok.
Miért ne vigyázhatnának a nagyszülők a gyerekre? Én megtenném, hogy a gyerekem tanulni tudjon, persze nem éjjel nappal, folytonosan. Nekünk is szoktak segíteni.
A bölcsőde meg azért van, hogy anya dolgozni, tanulni tudjon. Hogy ezzel mi a bajod, azt nem értem.
folyt:
direkt írtam, hogy adja a bölcsibe, és érettségizzen le. Tessék megtanulni írott szöveget értelmezni.
Meg jön erre még a szakmai éve is amikor valami végzettséget szerez. Azért így elég nehéz lesz. Ha egy kicsit vissza olvastok akkor ő maga írta, hogy nem kér segítséget az anyukájától. (Az én lányomra is szoktak a nagyszülők vigyázni mert máskülönben nem tudnám a sulimat elvégezni második szakmámat).
De ha a kérdező nem is kér segítséget akkor hogy vigyázna rá a nagyi?
A másik ha ő nem szeretné kérdés az, hogy egyáltalán elvállalná e.
Nálunk nem kérdés mert a lányom is és most a testvére is egy várt baba.
80-as még mindig.
OKJ-s képzéseket bármikor meg tud csinálni egy tanfolyamon, vagy estin. De még fősulit is. És azt is írtam, hogy beszéljék meg a szülőkkel, hogy hajlandóak-e segíteni.
Ha akarják a gyereket, nem lesz egyszerű. De valamit valamiért. Ismerek olyat, aki megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!