Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, és még nem...

Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/191 anonim ***** válasza:
18%

"Néha apa, és a nagyszülők is tudnak vigyázni a babusra, míg anyuka tanul. Nem nagy dolog leérettségizni. Aztán gyerek mehet a bölcsibe, anya meg dolgozni. "

ja, mert azert szul valaki gyereket, hogy elobb a nagyszulo, aztan a bolcsode nevelje. es eselyes, hogy anya a nulla vegzettsegevel munkanelkuli lesz.

2013. jan. 21. 14:04
 82/191 anonim ***** válasza:
Megenyhült már anyukád?
2013. jan. 21. 14:04
 83/191 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem miért probléma ha a nagyszülő vigyáz az unokára még az anyuka elmegy órára,vagy ha megy bölcsibe 1,5-2 évesen.Ez csak mai idiótaság,anyuci kösse össze a gyerekkel magát minimum 3 éves koráig,hát tudd meg kedves válaszoló annak a gyereknek semmivel sem jobb akivel az anyja otthon ül 3 éves koráig,és össze vannak nőve sőt....Ilyen rosszindulatú és primitív hozzáállással,mint ami neked van,neked nem való gyerek az tuti.
2013. jan. 21. 14:11
 84/191 anonim ***** válasza:
26%

Én csak azt tudnám, hogy egy ilyen kérdésnél miért kell az embert lepontozni. Szerintem a kérdéseim totál helyén vallóak voltak, hiszen a megélhetés egy fontos kérdés a mai világban.

Kérdező végül is a családoddal eme beszélgetéssel hogy állsz?

2013. jan. 21. 14:37
 85/191 anonim ***** válasza:
100%

80-as vagyok.

Miért ne vigyázhatnának a nagyszülők a gyerekre? Én megtenném, hogy a gyerekem tanulni tudjon, persze nem éjjel nappal, folytonosan. Nekünk is szoktak segíteni.

A bölcsőde meg azért van, hogy anya dolgozni, tanulni tudjon. Hogy ezzel mi a bajod, azt nem értem.

2013. jan. 21. 14:44
 86/191 anonim ***** válasza:
31%
Primitivnek nevezd azt, akit a tukorben latsz. A kerdezo anyja nem akarja a gyereket, tehat evidens, hogy nem kell bevonni bebiszitternek. Mellesleg egy 16 eves kislanyrol van szo, aki nulla elettapasztalattal, vegzettseg es munka nelkul akar szulni.
2013. jan. 21. 14:44
 87/191 anonim ***** válasza:
100%

folyt:

direkt írtam, hogy adja a bölcsibe, és érettségizzen le. Tessék megtanulni írott szöveget értelmezni.

2013. jan. 21. 14:45
 88/191 anonim ***** válasza:
52%
Ertem en. Tehat most 16 evesen szulje meg a gyereket, jovore menjen vissza es fejezze be a hatralevo 2 evet es erettsegizzen le. valoszinuleg rogton utana el is tud helyezkedni, ugye, mert ma ez a jellemzo, hogy vegzettseg nelkul csak ugy kapkodnak az emberert, plane ha egy kisgyermekes anyarol van szo. Arrol nem is beszelve, hogy o maga is gyerek meg
2013. jan. 21. 14:49
 89/191 anonim ***** válasza:
100%

Meg jön erre még a szakmai éve is amikor valami végzettséget szerez. Azért így elég nehéz lesz. Ha egy kicsit vissza olvastok akkor ő maga írta, hogy nem kér segítséget az anyukájától. (Az én lányomra is szoktak a nagyszülők vigyázni mert máskülönben nem tudnám a sulimat elvégezni második szakmámat).

De ha a kérdező nem is kér segítséget akkor hogy vigyázna rá a nagyi?

A másik ha ő nem szeretné kérdés az, hogy egyáltalán elvállalná e.

Nálunk nem kérdés mert a lányom is és most a testvére is egy várt baba.

2013. jan. 21. 14:54
 90/191 anonim ***** válasza:
100%

80-as még mindig.

OKJ-s képzéseket bármikor meg tud csinálni egy tanfolyamon, vagy estin. De még fősulit is. És azt is írtam, hogy beszéljék meg a szülőkkel, hogy hajlandóak-e segíteni.

Ha akarják a gyereket, nem lesz egyszerű. De valamit valamiért. Ismerek olyat, aki megoldotta.

2013. jan. 21. 15:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!