Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
A családja jó szintén él. Ennyi bőven elég.
Te meg menj szépen, és foglalkozz a gyerekeddel, ne itt dühöngj. Más élete, nem a tied, örülj neki. Bár ilyen állapotban inkább ne is foglalkozz a gyerekeddel, mert még a végén leüvöltöd a haját. Simán el tudom képzelni rólad, ahogy itt osztod az embereket.
Utolsó ha olyan jól élne a családja akkor támogatná, nyilván azért nem támogatja az Anyukája mert nem telik rá.
De a kérdezőnek 100. ezer is sok pénz egy gyerekre így nincs tisztába a valós élettel.
Kedves 23 éves lány!
Nem láttad, h írta a kérdező, h nem kér segítséget a szülőktől? Ha nem akkor kérlek olvasd vissza :) Így akkor vagy hitel vagy albi lesz a vége. És havi 100ból raktad le a sulit és tartottál el egy csöppséget? Érdekes...
A másik nem rontottam el semmit a fiammal, nem hallottál még a szeparációs szorongásról ami 1-1.5 évesen jön elő a kicsiknél? Nem? Akkor olvass utána.
Én a kérdezőt nem bántottam, csak tanácsot adtam neki, h számoljon mindennek utána... Úgy vettem észre, h a kérdező engem nem is támadott le, mint a többi emberkét :)
Én a többi emberkét bántottam, mivel ők kezdtek el bántani engem, egyértelmű, h meg védem magam.
Bár szerintem így neten keresztül mindenkinek nagy arca van, kíváncsi lennék, h ha itt lennének előttem, itt is arcoskodnának? :)
*Kedves 22 éves anyuka :)
Na ügyes vagy! Ha hallottál már a szeparációs szorongásról, akkor miért oltottál le egyből, h valamit elrontottam? És hozzá teszem, h minden kis fogacskáját is megszenvedtük, hiába adtam neki fájdalom csillapítót. 3 hónapos koráig hasfájós volt, utána nem sokra rá jöttek a fogacskák, most tartunk a 13.-nál. Attól, h azt írtam, h rossz alvó az 1 éves fiam nagyon sok minden közre játszhat, nem csak azt, h én elrontottam valamit. Nem kell egyből rossz anyának nézni engem 1-2 mondatomból, hisz nem is ismersz. Az előbb már írtam, h én a kérdezőt nem bántottam, kérlek olvass vissza mindent és győződj meg róla, h én csak a többiekkel szemben védtem meg magam.
Ha bántottam volna a kérdezőt, úgy gondolom, h akkor ő is letámadt volna engem, mint a többit.
*22 éves anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!