Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, és még nem...

Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/191 anonim ***** válasza:
23%

A családja jó szintén él. Ennyi bőven elég.

Te meg menj szépen, és foglalkozz a gyerekeddel, ne itt dühöngj. Más élete, nem a tied, örülj neki. Bár ilyen állapotban inkább ne is foglalkozz a gyerekeddel, mert még a végén leüvöltöd a haját. Simán el tudom képzelni rólad, ahogy itt osztod az embereket.

2013. jan. 20. 12:26
 62/191 anonim ***** válasza:
4%

Utolsó ha olyan jól élne a családja akkor támogatná, nyilván azért nem támogatja az Anyukája mert nem telik rá.

De a kérdezőnek 100. ezer is sok pénz egy gyerekre így nincs tisztába a valós élettel.

2013. jan. 20. 12:29
 63/191 A kérdező kommentje:
És most ki mondta,hogy nekem 100ezer sok pénz?:D azt mond meg nekem:D szerintem egy szóval sem mondtam! és amúgy nem azért nem támogatja anyu,mert nincs pénze,hanem mert fiatal vagyok,és ennyi..nem a pénz itt a lényeg
2013. jan. 20. 12:30
 64/191 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég! Mi van veletek! Nem vagyok egy dühöngő anya! Én csak leírtam neki a véleményemet, h havi 100ból gyerek mellett nem fog tudni tanulni és jól gondolja meg, h mit csinál! Én csak tanácsot adtam neki, h számolja ki, h mi mennyibe kerül, főleg így télen... Itt támadtatok be! A fiam épp alszik :) És ne mondd meg, h épp mit csináljak, szerintem akkor te is mehetsz a dolgodra, minthogy itt osztogatod a jobb, mint jobb tanácsaidat... :)
2013. jan. 20. 12:31
 65/191 anonim ***** válasza:
90%
Látom imádtok pontozni :) Na még mindig én vagyok,aki 21 évesen szült.Az,hogy nem tud mellette tanulni az egy baromság,fiam mellett csináltam a főiskolát,az,hogy még 1 évesen is kel éjjel akkor ott elrontottál valamit kedves 22 éves.Egy családban normális esetben segítenek egymásnak,inkább tartsa meg a kérdező,mint megölje,főleg ha pénzügyileg nem probléma,és mivel 2 házuk van így meg lenne oldva hol lakjanak.Még mindig azt mondom anyukáddal beszélj ha látja hogy vannak terveid,és elég érett vagy a feladathoz másképp fogja gondolni,főleg,hogy tud segíteni,régen is segítettek egymásnak a családtagok,ez csak egy mai baromság,hogy csak akkor szülj ha gazdag vagy és elmúltál 30.Én anyukám mikor meghallotta hogy babát várok kiakadt,azt mondta éretlen vagyok vagy adjam örökbe vagy vetessem el,mert nem való nekem gyerek.Rá 1 hónapra,hogy megbeszéltük megtartjuk,elmondtuk a terveinket,lelkesen elkezdett babaruhát vásárolgatni a leendő unokájának.Lehetne szebben is beszélni a kérdezővel,16 éves gyerekként bőven elég teherbe esni és feldolgozni,ráadásul kitalálni,hogy lesz tovább nincs szüksége rosszindulatú bántó kommentekre,főleg nem egy szintén fiatal anyukától kedves 22 éves anyuka. 23L
2013. jan. 20. 12:46
 66/191 anonim ***** válasza:
90%
ja mellékesen nappalis voltam egyéni tanrenddel,és a szülőktől több 100 kilométerre voltunka suli városában
2013. jan. 20. 12:48
 67/191 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 23 éves lány!

Nem láttad, h írta a kérdező, h nem kér segítséget a szülőktől? Ha nem akkor kérlek olvasd vissza :) Így akkor vagy hitel vagy albi lesz a vége. És havi 100ból raktad le a sulit és tartottál el egy csöppséget? Érdekes...

A másik nem rontottam el semmit a fiammal, nem hallottál még a szeparációs szorongásról ami 1-1.5 évesen jön elő a kicsiknél? Nem? Akkor olvass utána.

Én a kérdezőt nem bántottam, csak tanácsot adtam neki, h számoljon mindennek utána... Úgy vettem észre, h a kérdező engem nem is támadott le, mint a többi emberkét :)

Én a többi emberkét bántottam, mivel ők kezdtek el bántani engem, egyértelmű, h meg védem magam.

Bár szerintem így neten keresztül mindenkinek nagy arca van, kíváncsi lennék, h ha itt lennének előttem, itt is arcoskodnának? :)

*Kedves 22 éves anyuka :)

2013. jan. 20. 12:54
 68/191 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam róla képzeld mivel fiam lassan 2éves.Amúgy nem értem miért a pénztől függ a sulija,nem volt nekem sem bébiszitterem.Amúgy az hogy nem kér segítséget,és hogy mi lesz a végén,meg hogy segíteni akarnak-e a szülei más kérdés,mondhatja,hogy nem kér ha segíteni akarnak fognak,és az is nagy segítség,ha a rezsit kell csak fizetni az albérletet nem,ha lakhatnak a szülők másik házában,szűkösen de meg tudnak élni 130-140 ezer Ftból,és nem hinném,hogy emellett ha kell a szülők nem segítenének,teljesen mindegy mit mond a kérdező,16 évesen nem sok élettapasztalattal ,és ismerettel rendelkezik e téren ezért nem kell bántani,a lényeg megbeszélje a szüleivel rájuk tartozik,és felesleges a negatívumokat felsorolni,pozitívan kéne látnia világot,nem sajnálkozni meg lelomboznia másikat.
2013. jan. 20. 13:09
 69/191 anonim ***** válasza:
24%
En meg mindig nem ertem, hogy 16 evesen egy gyerek hogy vallalhat gyereket... mar meglehetne az a bizonyos jozan paraszti esze. Vegzettsege nincs. Erettsegizni majd levelezon tud, ha tud, mert egyaltalan nem biztos, hogy a gyerek mellett tud majd tanulni. Persze, tudom hogy sokan egyetemet is vegeznek gyerek mellett, d nincs ra garancia, hogy neki menni fog. Mindegy, legyen, neki sikerul majd, leerettsegizik 2 ev mulva. A semmi szakmaval nem tudom hova veszik majd fel dolgozni. Mibol tartja el a gyereket? Ne kerjen segitseget a szulotol, ott az apa. Aki barmikor lelephet, mert nem biztos, hogy 21 evesen mar apa akar lenni. Vagy csak beleun a gyereksirasba, vagy egyszeruen munkanelkuli lesz.... A semmire, merthogy a kerdezonek semmije nincs, gyereket vallalni minden korban felelotlenseg, 16 evesen meg egyenesen hulyeseg.
2013. jan. 20. 13:19
 70/191 anonim ***** válasza:
41%

Na ügyes vagy! Ha hallottál már a szeparációs szorongásról, akkor miért oltottál le egyből, h valamit elrontottam? És hozzá teszem, h minden kis fogacskáját is megszenvedtük, hiába adtam neki fájdalom csillapítót. 3 hónapos koráig hasfájós volt, utána nem sokra rá jöttek a fogacskák, most tartunk a 13.-nál. Attól, h azt írtam, h rossz alvó az 1 éves fiam nagyon sok minden közre játszhat, nem csak azt, h én elrontottam valamit. Nem kell egyből rossz anyának nézni engem 1-2 mondatomból, hisz nem is ismersz. Az előbb már írtam, h én a kérdezőt nem bántottam, kérlek olvass vissza mindent és győződj meg róla, h én csak a többiekkel szemben védtem meg magam.

Ha bántottam volna a kérdezőt, úgy gondolom, h akkor ő is letámadt volna engem, mint a többit.

*22 éves anya

2013. jan. 20. 13:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!