Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
Jó lenne ha a kérdésekre is válaszolnál kérdező.
Azt mérlegeld, hogy ha Anyukád nem szeretné akkor nyilván nem fog támogatni, és a te jövedelmed a gyes és családi együtt 38. ezer Ft lesz ez kb. a pelenkára és a tápszerre elég egy kicsinek.
Tényleg nem mind1, hogy mennyi idős vagy pontosan. Illetve, hogy a baba apukája hogy viszonyul a dologhoz. Támogat-e, megbízható-e ő, esetleg a családja. Tényleg, ők tudnak róla? Hogy állnak a dologhoz?
Anyukáddal beszéltetek róla, hogy ő miért szeretné, hogy elvetesd? Nem tudnak, esetleg nem is szeretnének támogatni titeket? Nincs hely egy gyereknek? Nehéz lenne úgy babát vállalni, hogy egyikőtök családjára sem támaszkodhattok, saját jövedelmed meg nincs. És ha egyszer csak apukának is eszébe jut lelépni...Ezzel mind számolni kell. Örökbe adás esetleg? Vagy szeretnél babázni? Ha igen, valamit valamiért, ha anyukád tud, ill. akar gyesre menni, megoldható az is, te pedig tudsz tanulni még. Győzd meg, hogy felelősségteljes szülei lesztek/leszel a picinek, és viselkedj is úgy. Gondolom nem szeretné, ha rá szakadna a gyereknevelés minden nyűge, míg ti buliztok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!