Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, és még nem...

Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/191 anonim ***** válasza:
18%

És hozzá teszem, h ha rossz alvó babád lesz nem fogod tudni lerakni a sulit annyira ki leszel merülve! Nekem 14 hónapos a fiam, mai napig minden éjszaka 4-szer kell fel napközben csak 1-szer alszik, amióta megszületett mindig ilyen rossz alvó volt és nagyon ki tud merülni az ember egy idő után, főleg ez mellett járj boltba egy csöppséggel és vezesd a háztartást nem könnyű egy gyerek mellett! Hogy akarsz te egyáltalán tanulni? Én mire végzek a háztartással meg a főzéssel az dél, ekkor folytatom, h pakolok a fiam után mert ez idő alatt mindent szét szed, akkor mikor tanulnék? Nem értelek...

*22 éves anya

2013. jan. 20. 12:14
 52/191 anonim ***** válasza:
18%
Persze utolsó mert a szülők nyakára szülni nagyobb felesség.
2013. jan. 20. 12:16
 53/191 anonim ***** válasza:
0%

És még játszani, foglalkozni vele, ez késő délutánra esik, utána meg vacsi, fürdés, fürdés után még egy kis játék és 20:30kor alvás, vagy kicsit később... Szóval mikor lenne időd tanulni? Éjszaka? Akkor meg örülhetsz, h aludhatsz, 1-1,5 órákat....

*22 éves anya

2013. jan. 20. 12:16
 54/191 anonim ***** válasza:
79%

Belőled csak a negatív dolgok dőlnek. Azért mert neked nem sikerülnek a dolgaid, nem azt jelenti, hogy másnak sem fognak. Te arra vagy kihegyezve, hogy mi miért nem sikerülhet. Mindenben csak a rosszat látod meg.

Simán befejezheti az iskolát, ahol van pénz, ott tudnak baby-sittert fogadni, és máris van idő tanulni.

2013. jan. 20. 12:17
 55/191 anonim ***** válasza:
76%
Mellesleg sok olyan anya van, ha nem tudnád, aki gyerek mellett még befejez egy-két évet egyetemen, nem egy nyamvadt középiskolát. Azért mert neked nincs időd semmire, nem azt jelenti, hogy másnak sincs.
2013. jan. 20. 12:18
 56/191 A kérdező kommentje:
De ki mondta,hogy a szülők nyakára szülöm? kii????????? szerintem senki, de ezt már leírtam párszor..
2013. jan. 20. 12:19
 57/191 anonim ***** válasza:
0%
Mit osztom az észt? Úgy gondolom nem én vagyok az egyedüli ember aki albiba szült. És? Mi van akkor? Így albi után kevesebbet fizetünk, mint hitel után! Így tudunk spórolni és nem sokára házat venni! Nem azt mondta, h sz@rul élünk! Ő fog sz@rul élni! Én legalább dolgoztam és normális juttatásokat kapok! Nem úgy mint ő! Ő mit fog kapni? Semmit! Az előbb írta a kérdező, h ha figyeltél volna, h meg mondta az anyának, h nem kér pénzbeni támogatást és semmilyet sem! Akkor most miről brekegsz te itt nekem, h kap támogatást?
2013. jan. 20. 12:20
 58/191 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az egyik ismerősöm is most érettségizik, mikor már van egy 3 éves fia és oviba jár. De csak így tudta elkezdni újra a sulit, h oviba jár a gyerek. De addig 3 évig mit fog csinálni a kérdező a havi 100 rúgóval?
2013. jan. 20. 12:22
 59/191 anonim ***** válasza:
0%
Ja meg abból a gyönyörű keresetből, h akar babyszittert fogadni? Főleg, ha szoptat? :D Gondolkozzatok mielőtt lepötyögtök valamit....
2013. jan. 20. 12:23
 60/191 anonim ***** válasza:
14%

"Simán befejezheti az iskolát, ahol van pénz, ott tudnak baby-sittert fogadni, és máris van idő tanulni."

Persze 100. ezer Ft-ból még baby-sittere is jut, te mégis hol élsz?

"Mellesleg sok olyan anya van, ha nem tudnád, aki gyerek mellett még befejez egy-két évet egyetemen, nem egy nyamvadt középiskolát."

Egyetemre az Anyukák levelezőre járnak, ott pedig csak szombatonként esetleg 2 havonta pénteken van róla. Nem minden nap.

2013. jan. 20. 12:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!