Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
És hozzá teszem, h ha rossz alvó babád lesz nem fogod tudni lerakni a sulit annyira ki leszel merülve! Nekem 14 hónapos a fiam, mai napig minden éjszaka 4-szer kell fel napközben csak 1-szer alszik, amióta megszületett mindig ilyen rossz alvó volt és nagyon ki tud merülni az ember egy idő után, főleg ez mellett járj boltba egy csöppséggel és vezesd a háztartást nem könnyű egy gyerek mellett! Hogy akarsz te egyáltalán tanulni? Én mire végzek a háztartással meg a főzéssel az dél, ekkor folytatom, h pakolok a fiam után mert ez idő alatt mindent szét szed, akkor mikor tanulnék? Nem értelek...
*22 éves anya
És még játszani, foglalkozni vele, ez késő délutánra esik, utána meg vacsi, fürdés, fürdés után még egy kis játék és 20:30kor alvás, vagy kicsit később... Szóval mikor lenne időd tanulni? Éjszaka? Akkor meg örülhetsz, h aludhatsz, 1-1,5 órákat....
*22 éves anya
Belőled csak a negatív dolgok dőlnek. Azért mert neked nem sikerülnek a dolgaid, nem azt jelenti, hogy másnak sem fognak. Te arra vagy kihegyezve, hogy mi miért nem sikerülhet. Mindenben csak a rosszat látod meg.
Simán befejezheti az iskolát, ahol van pénz, ott tudnak baby-sittert fogadni, és máris van idő tanulni.
"Simán befejezheti az iskolát, ahol van pénz, ott tudnak baby-sittert fogadni, és máris van idő tanulni."
Persze 100. ezer Ft-ból még baby-sittere is jut, te mégis hol élsz?
"Mellesleg sok olyan anya van, ha nem tudnád, aki gyerek mellett még befejez egy-két évet egyetemen, nem egy nyamvadt középiskolát."
Egyetemre az Anyukák levelezőre járnak, ott pedig csak szombatonként esetleg 2 havonta pénteken van róla. Nem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!