Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, és még nem...

Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/191 anonim ***** válasza:
30%

Mert a nagyi nem akar unokázni, ő meg mondta hogy nem fér bele az életébe. Van saját gyereke, dolgozót érte azért egy nagyinak nem kötelessége az unokát nevelni, mert ez nem egy két nap havonta. Kérdező iskolába lesz tanulni kell az minimum 4 nap egy hétből amikor a nagyinak kellene vigyáznia rá.

Valaki írta, hogy úgyis a gyerekei öröklik majd a vagyonát. Azért míg élek had költsem arra a napi 8. órába megkeresett pénzemet amire akarom. Nem azért dolgoztam le a fél életemet, hogy nyugdíjasként farháton meg parizeren éljek hetekig mert kell az örökség.

2013. jan. 21. 15:16
 92/191 anonim ***** válasza:
63%
Én még csak azt nem értem, hogy miből tart el egy 16 éves egy gyereket.
2013. jan. 21. 16:27
 93/191 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan érdekes emberek vannak,havi két nap nagyi? érdekes család fiam heti 2-3-4 napot is van a nagyinál,ok legtöbbször én is ott vagyok,de érdekes felfogás ez,utolsó, neked gratulálok ilyen gondolkodásmóddal, empátiával,ennyi rosszindulattal baromi értékes ember lehetsz...
2013. jan. 21. 16:29
 94/191 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti
2013. jan. 21. 16:30
 95/191 anonim ***** válasza:
22%

a 16 évest is még a szülei tartják el, a gyerekét is majd a leányzó pasija fogja eltartani

nekem nem lennem pof.m erre...

2013. jan. 21. 16:30
 96/191 anonim ***** válasza:
71%
nekem arra nem lenne pofám,hogy ha 16 éves gyerekként szexuális éltet élek,és teherbe esek elmegyek és elvetetem,mert az úgy kényelmes,meg mert az a divat ha nem kell kikapartatom,ahelyett,hogy felelősséget vállalna érte
2013. jan. 21. 16:32
 97/191 anonim ***** válasza:
23%

#95 (ma 16:30) - én nem vagyok egy nagy abortusz-ellenző, sőt, de ebben amit leírtál semmi gázt nem látok, ha az apuka ezt szeretné és önként vállalja, miért ne tarthatná el az egyik szülő a gyereket, ha a másik épp nem dolgozik alapos okkal? Hány milliárd egy keresős család van?. A szülők tartási kötelezettségét a 18 év alatti gyerekük kapcsán meg nyilván nem érinti az a tény, ha gyereke születik, miért érintené? Attól még pont ugyanúgy a 18 év alatti lányuk, ebben semmi nem változik.

Egyébként sem értem, hogy min megy ez a nagy vita meg a pontozás-háború, a Kérdező feltett kérdésére teljesen egyértelmű a válasz: ha az anyja minden áron rá akarja kényszeríteni a saját akaratát, a gyámhatósághoz fordulhat, ennyi.

2013. jan. 21. 16:37
 98/191 anonim ***** válasza:
28%

Nézd, igen, már láttam párat, igaz, nem videón, hanem a valóságban... és nem, a magukat "magzatvédőként" aposztrofáló más életébe beledumálni akarók véleménye soha nem érdekelt, egy pillanatig se... szemben a valódi magzatvédőkével, akik ugye nem a szájukat tépik, nem lelkiismereti terrorizmust folytatnak bugyuta csaló honlapokkal, magzatkanaplócskákkal és némasikolyokkal, hanem azért tesznek valamit, hogy a várt gyerekek foganjanak csak meg, és azok meg is születhessenek, tehát felvilágosítással, tökéletesebb fogamzásgátló eljárásokkal foglalkoznak, vagy azzal, hogy pusztán anyagi okból ne kényszerüljön senki abortuszra. Na ez a valódi magzatvédelem, nem a némasikolyos-magzatnaplós lelkiismereti terror. (lehet ide lőni nyugodtan:))

Visszatérve a kérdezőre, továbbra is azt gondolom, hogy ha a párjával közösen vállalni szeretnék ezt a gyereket, ne foglalkozzanak különösebben anyukával, nem az ő élete, nem az ő döntése, rá érdemi többlet-kötelesség nem hárul, ugyanúgy a saját fiatalkorú lányát tartozik eltartani, mint egyébként.

2013. jan. 21. 16:55
 99/191 anonim ***** válasza:
23%
ilyen esetekben hasznos az abortusz, mert nem gyilkosság, csak sejtszaporulatot kaparnak ki a méhből
2013. jan. 21. 17:00
 100/191 anonim ***** válasza:
24%

"sejtszaporulatot"

Igen? Dobog a szíve!

2013. jan. 21. 19:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!