Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 16:42
111/191 anonim válasza:
Igazad van utolsó! Nem is foglalkozom vele tovább! De azért még utoljára leírom, hogy szörnyű emberek vannak...
112/191 anonim válasza:
Nem, nem tartom se magam, se a gyerekemet felsobbrendonek.
Masik okosnak: miert vetettem volna el egy tervezett gyereket?
113/191 anonim válasza:
"csak realista vagyok, és látom, hogy az iylen fiatal korbn becsúszott gyerekek elcseszik a tizenéves szülők életét"
Érdekes, az én életemet nem cseszte el a gyerek! Atya isten ki vagy te!
114/191 anonim válasza:
",úgy gondolja Ő több,mint más,mert tervezte a gyereket és bejött"
hat ebbol a szempontbol valoban tobb vagyok annal, akinek becsuszott 16 evesen, a nagy semmire.
115/191 anonim válasza:
Persze, több vagy nálam. Nekem legalább még nem volt abortuszom, nem mint EGYESEKNEK!!!
Na látod, ezért nem vagy jobb nálam:D
116/191 anonim válasza:
Attol leszel jobb ember, hogy nem volt abortuszod? Nekem sem volt. De meg lehet, mindkettonknek.
117/191 anonim válasza:
Ó most hálát adok az égnek,hogy nem ismerlek Téged,nekem nem lesz abortuszom,mert nem ölöm meg a gyerekem
118/191 anonim válasza:
Szerintem zárjuk le ezt a témát ott, hogy egy 16. éves ne éljen nemi életet aztán nem kell sem abortuszra se eltartásra gondolnia.
119/191 anonim válasza:
Ertem. Tehat ha majdan a gyerekedrol mehen belul kiderul, hogy sulyosan fogyatekos, te megtartod. Ha megeroszakol a kisebbseg, te megtartod. ha a te eletedet veszelyezteti a terhesseg, te megtartod. Ha elveszited a munkad, a lakasod es nem tudsz enni adni a mar meglevo gyerekednek, te megtartod a terhesseget. Persze. Leborulok elotted. Te nem is ember vagy, hanem egy szent.
120/191 anonim válasza:
Utolsó nem erről volt itt szó,az abortusz és az életmentő terhességmegszakítás nem ugyanaz számomra,itt szó nem volt arról,hogy megerőszakol valaki,komolyan ilyen gondolkodásmóddal hogy lehet élni,öltem volna meg a gyerekem mikor terhes lettem 21 évesen,mert nem terveztem,meg mert nem dolgoztam előtte éveket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!