Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, és még nem...

Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:42
 161/191 A kérdező kommentje:
Hát jó, mi nem albérletbe fogunk lakni, eztis leírtam már, és igazából ezek alapján senki nem tudhatja,hogy érett vagyok e rá, csak azt mondom, hogy itt nem a pénz az akadály,mert az van!
2013. jan. 27. 18:48
 162/191 anonim ***** válasza:
100%

"Szülőnként 25 eFt-t? Jó kérdés, szerintem a 25 eFt nem olyan egyedi vagy ritka szám.."

A fizetés 15-max 25% lehet gyerektartás, ami akkor jár ha az egyik szülővel él. A gyerektartásban az egyik szülőnk kell a másik szülőt támogatnia. Ha elköltözik otthonról senki nem kötelezheti a szülőket gyerektartásra.

50. ezer egy gyerekre igenis irreális, minimálbéres szülőnél maximum 20. ezret ítélnek meg, de ne szülőnként.

2013. jan. 27. 18:51
 163/191 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Az előző válaszolónak igaza van,te folyton dacosan válaszolsz ha valaki kérdez,és megsértődsz,holott a legtöbb válaszoló normálisan válaszolt,és segíteni akart.Ha még azt a tanácsot sem fogadod el,hogy beszéld át anyukáddal az egészet,találjátok ki 3an a barátoddal,hogy hogyan képzelitek,mi lesz az anyagiakkal,mert oké,hogy kardoskodsz,hogy majd ti eltartjátok,fogalmad sincs hogy 3 ember ha külön él mennyit fizet.Tisztázni kéne a szüleiddel,hogy Ők még úgymond támogatnak eltartanak-e a továbbiakban suli,ruhák egyebek,vagy azt is nektek kell állni,mert akkor bizony 130ezer nem lesz elég.Figyelj egy kisbaba ha tápszeres legalább 30- 40ezer havonta,és akkor még nem vettél neki ruhát,játékot a rezsi a legjobb estben 50ezer de akár 80-90ezer is lehet 3 embernek.Az ennivaló nagyon drága ha változatosan szeretnél étkezni és egészségesen 50ezer biztosan rá megy az élelmiszerre.Ha a legoptimistábbak is vagyunk már túl lépi a havi 130ezret.Tényleg nem rosszból írom,mint írtam én nem támogatom az abortuszt nem is kényszeríteném rá a lányom,és felelősségteljes dolog,hogy felvállalod a babát mint a tetteid következményét,én csak azt mondom,üljön össze a család beszéljétek meg a dolgokat gondoljátok végig mind az anyagiakat mindent hogy könnyebben boldugoljatok.
2013. jan. 27. 18:54
 164/191 anonim ***** válasza:
*boldoguljatok
2013. jan. 27. 18:55
 165/191 anonim ***** válasza:
Nem halistennek, nem voltam terhes 16 evesen, mert nem fekudtem ossze huszoneves pasikkal, plane nem vedekezes nelkul. ha megis olyan hulye lettem volna, hallgattam volna az anyamra, mert gyereknek nem valo gyerek. nezz meg par reszt a Tinimamikbol, mindjart rajossz, hogy nem akkora buli gyerekkent anyanak lenni.
2013. jan. 27. 19:04
 166/191 anonim ***** válasza:
47%

".... A gyerektartásban az egyik szülőnk kell a másik szülőt támogatnia. Ha elköltözik otthonról senki nem kötelezheti a szülőket gyerektartásra."

[link]

Felhívnám a figyelmedet a vastagbetűs 3 sorra az ügyleírás és a jogforrások felsorolása között...

2013. jan. 27. 19:05
 167/191 anonim ***** válasza:
75%
Szerencsére én sem voltam 16 évesen terhes nem is lehettem volna,mert nem éltem nemi életet,pláne nem 20on éves pasikkal.Emellett ha teherbe estem volna éretlen gyerekként,akkor legalább annyi alázat lett volna bennem,hogy nem egy idegenekkel teli oldalon tárgyalom ki,hanem a családommal beszélem meg és nem dacoskodom,hogy eltartom magam semmi pénzből.
2013. jan. 27. 19:09
 168/191 anonim ***** válasza:
13%

Szerencsére egyre többen döntenek az alázat és feltétlen engedelmeskedés helyett az informálódás, tanácskérés, és a jogaikkal élés mellett. És ez bizony hosszú távon mindenkinek jó, mert innen mindig van hova tovább lépni, amíg az alázat és feltétlen engedelmesség csak az engesztelhetetlen gyűlöletnek és bosszúnak, és más alantas érzéseknek szolgál melegágyul...

Nehogy már azért nehezteljünk a fiatalokra, mert mernek kérdezni, informálódni, és dönteni a saját életüket érintő dolgokban...

2013. jan. 27. 19:21
 169/191 anonim ***** válasza:
75%
utolsó mit kardoskodsz már megint itt a gyerekek jogai mellett,ha 16 évesen felcsináltak volna,tuti nem lenne akkora a képem,hogy megsértődöm mert számomra nem megfelelő tanácsokat kapok,meg mert meg merték említeni hogy nem sok a 130ezer Ft
2013. jan. 27. 19:24
 170/191 anonim ***** válasza:
0%
#169, tudod, nem azt mondom, hogy a Kérdező nem reagál időnként (a korosztályára egyébként jellemző módon) érzelmi túlfűtöttséggel. Dolog, megengedem, néha idegesítő. Na, ezzel szemben a tekintélyelvűséget, a feltétlen engedelmesség és alázat másoktól való elvárását meg sokkal súlyosabb hibának vélem. Egy emberrel igenis bánjunk ember módra, akkor is, ha az történetesen a gyerekünk... ami ott kezdődik, hogy nem akarjuk ellopni tőle a saját jogait.
2013. jan. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!