Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
"Szülőnként 25 eFt-t? Jó kérdés, szerintem a 25 eFt nem olyan egyedi vagy ritka szám.."
A fizetés 15-max 25% lehet gyerektartás, ami akkor jár ha az egyik szülővel él. A gyerektartásban az egyik szülőnk kell a másik szülőt támogatnia. Ha elköltözik otthonról senki nem kötelezheti a szülőket gyerektartásra.
50. ezer egy gyerekre igenis irreális, minimálbéres szülőnél maximum 20. ezret ítélnek meg, de ne szülőnként.
".... A gyerektartásban az egyik szülőnk kell a másik szülőt támogatnia. Ha elköltözik otthonról senki nem kötelezheti a szülőket gyerektartásra."
Felhívnám a figyelmedet a vastagbetűs 3 sorra az ügyleírás és a jogforrások felsorolása között...
Szerencsére egyre többen döntenek az alázat és feltétlen engedelmeskedés helyett az informálódás, tanácskérés, és a jogaikkal élés mellett. És ez bizony hosszú távon mindenkinek jó, mert innen mindig van hova tovább lépni, amíg az alázat és feltétlen engedelmesség csak az engesztelhetetlen gyűlöletnek és bosszúnak, és más alantas érzéseknek szolgál melegágyul...
Nehogy már azért nehezteljünk a fiatalokra, mert mernek kérdezni, informálódni, és dönteni a saját életüket érintő dolgokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!