Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
Olvastam válaszod, és örülök, hogy tudod, mi az abortusz. Azt írtad, másnak nem volt 16 évesen. Nekem volt, a tekintélyelvű, diktátor anyám nem hagyott más lehetőséget. Ő egy tipikusan olyan anya, aki másoknak azt mutatja, ő mekkora király, és ebbe a képbe a 16 éves terhes lánya nem fért bele. Azóta sem bocsátottam meg neki, és ma már persze beszélünk, és van is egy fiam, mindig gyilkosnak fogom tartani. Engem senki nem kérdezett meg, mit akarok. Neki ez így felelt meg, és kész. Örülhetek, hogy nem lett belőle olyan károsodásom, ami miatt soha többé nem lehetett volna gyermekem.
És igen, ha lesz lányom, akkor sem fogom neki 16 évesen azt mondani, hogy akkor abortusz. Mindent meg lehet oldani, és a szülő dolga a gyermeke támogatása. Ha korábban pedig nem világosította fel gyermekét, az meg pláne az ő hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!