Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 16:42
171/191 A kérdező kommentje:
senki nem mondta,hogy nekem azzal van problémám,hogy azt mondjátok,hogy 130 ezer nem sok, mert tudom, azzal van a gond,hogy sokan itt azt írják,hogy mert anyám nyakára szülném a gyereket.. HÁT NEM! és ez az oldal arra való,hogy kérdezzen az ember, ha te ezt nem tartod tiszteletbe, akkor nemtudom mégis minek regisztráltál.. de tényleg nem fogok veszekedni,mert most nem hiányzik még azis, majd lesz ahogy lesz, sziasztok:)
2013. jan. 27. 20:06
172/191 anonim válasza:
Kérdező, nincs ezen mit veszekedni, hallgassatok meg minden érdemi észrevételt, engedjetek el a fületek mellett minden tekintélyelvűt, és ketten a pároddal hozzátok meg a téma komolyságához illő komoly mérlegelés után a számotokra legmegfelelőbb döntést... és ennyi. Aki most sem hajlandó elfogadni hogy ez végső soron a ti döntésetek, attól jobb is időben megszabadulni, mert később is minden gyerekkel kapcsolatos dologban magának követelné a döntést és észosztást...
173/191 anonim válasza:
Ez a 66%-os is tuti gyerek vagy gyerek fejel szült, aztán most itt veri magát.
174/191 anonim válasza:
mert anyám nyakára szülném a gyereket.. HÁT NEM!
Nem csak anyád lakásába, ami persze nem albérlet.
175/191 anonim válasza:
#173 - hát jósnak ne menj a közeljövőben:)
(48/F)
176/191 anonim válasza:
Igaz, hogy ha párod bére 100.000és a te gyesed, családid csak 40.000, az kevés, ám kérhetsz rendszeres gyermekvédelmi támogatást, lakásra lakásfenntartási támogatást. Albérletet is lehet találni olcsón, igaz, nem nagyot, de majd tovább lehet fejlődni. Mi 150.000Ft-os fizetésből, 40.000-es gyesből és családiból élünk, és rokonnál, tehát csak rezsit fizetünk( havi 40-50000Ft), van hitelünk, közel 60.000Ft, és így nevelünk egy fél éves gyereket... Én tanulok( egyetem, 5 és fél éves képzés, egy év van még), és nem haltunk még éhen, a gyereknek is megvan mindene...
Kérlek, majd írd meg, hogy döntöttél!
177/191 anonim válasza:
Jaja, hajrá, lehet a segélyekre alapozni. Ez ám a felelősségteljes gyermekvállalás.
178/191 anonim válasza:
kérdező! Ne hallgass te senkire csak a szívedre! Azt csakis te tudod a legjobban hogy miből fogjátok eltartani. Írtad hogy az anyagiak okésak,és anyukád csak a korod miatt nemakarja hogy megtartsd a bébit. Anyukád nem kényszeríthet semmire ez tény. Az anyagiak okésak,és te biztos vagy abban h meg akarod tartani akkor támogatlak e döntésedben. Sok fiatalnak egyből az abortusz jut eszébe elsődleges megoldásként,örülök hogy te tájékozott vagy és jól tudod hogy miként működik egy abortusz,és hogy a saját tetteidért nem a kisbabádat akarod felelősségre vonni,megölni. Remélem megtudod győzni anyukádat,és minden jót kívánok neked. :)
179/191 anonim válasza:
Barbianyu, majd mikor a te gyereked all eled 16 evesen, hogy anya/apa lesz, akkor is ilyen pozitivan allj hozza....
180/191 anonim válasza:
Szerintem ha 1 gyereket megtart, és nem gyilkolja meg, és még el is tudja tartani, az nem segélyekre alapozás, ha van lehetősége, felveszi a segélyt. Vannak, akik a te adódból veszik fel a 20. gyerekre a segélyt, és sosem volt bérük. Vannak, nagyon gazdagok is, keresztanyám pl., nekik 3 gyerekük van, mert tellett rá, kapnak mellé csomó támogatást, és felveszik, ezért is van nekik pénzük... Ha adnak, fogadd el, általában a mi adónkból megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!