Terhes vagyok, és még nem múltam el 18, anya ragaszkodik az abortuszhoz, én viszont semmiképpen nem szeretnék elmenni! Mit csináljak?
Nézd kedves utolsó, ezt nem kell túlragozni, van itt ez a konkrét kérdés, szerintem ideális esetben úgy néz ki a kiccsalád bevétele, hogy az apa kap egy 100-ast (ez szerepel valahol), ugye van a GYES, a lány saját CSP-je, a gyerek után kapott CSP, és amiről itt a polémia megy az elmúlt két oldalon, hogy a lány is jogosult elvben gyerektartásra saját maga után a szüleitől... ha ez mind megvan, összeadod, simán kijön kb 200 eFt-re. Akkor meg miről beszélünk csókolom, ma Magyarországon a 3 fős családok vagy felének nincs per fő ekkora bevétele...
Ha ezt így megnézzük, az látható, hogy az anyagi feltétel a kérdésben szereplő esetben a gyerekvállaláshoz ADOTT. Ez ennyi, és nem több.
Kedves Kérdező!
Mindenki normális választ adott. De ha már most nem gondolkozol el azon, hogy miből fogod eltartani a gyereket akkor mi lesz veletek?
Mert már most terhesen kellene készíteni egy tervet.
Ebből is látszik, hogy abszolút nem vagy érett egy babára, mert az anyagiakra nem gondolsz. Az a bajom, hogy nem látom, hogy miként fogtok megélni. De az, hogy ez csak a te problémád már nem igaz, mert amikor egy kis baba megszületik akkor már igen is az ő problémája is, ha a család nem tudja őt eltartani. Igaz nem olyan módon mint neked de az övé is a probléma.
Igen kíváncsi vagyok a bevételetekre mert nem látom, hogy havi 130 ezerből hogy fogtok megélni. Albérletben lakunk ami nem egy magas összeg de bizony a rezsi annak ellenére, hogy nem élünk nagy lábon főleg így télen.
"de egyikőtök sem volt 16 évesen terhes, és nem volt ebben a helyzetben, "
Nem mert nem is lehettem volna terhes 16.évesen, max ha a szentlélek megszáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!