Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák? Nektek...

Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje jut a munka mellett rád,és a babára?
2013. jan. 7. 20:59
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok-sok választ.Jó olvasni hogy azért az apukák a sok munka mellett,igyekeznek helytállni a családfő szerepében is!Remélem nálunk is így lesz majd,hogy ha lesz egy kis ideje,igyekszik majd mindig velem,és a lányával tölteni.

Ment a zöld kezecske mindenkinek! :)

Szép napot nektek!

2013. jan. 8. 12:23
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozó, 2 cége is van. Az átlagnál jóval többet dolgozik, de arra is figyel, hogy értékes időt tudjon eltölteni velem és az öt gyerkőccel. A gyerekekkel amikor tud, együtt van, velem pedig minden este 2-3 órát "foglalkozik", amikor lefektettük a kicsiket. Ezért nagyon hálás vagyok neki!
2013. jan. 8. 12:27
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és reggel ő viszi a nagyobbakat oviba, suliba, ez nagyon nagy segítség, hogy maradhatok a kicsikkel.

Utolsó voltam (10 hetes kismama)

2013. jan. 8. 12:31
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, csak most olvastam el a kommentjeidet. Megértelek, egyrészt, mert a férjem is rengeteget dolgozik, másrészt pedig mert az én szüleim is orvosok, és rengeteget dolgoztak. Apukám főorvos volt (már nyugdíjas), anyukám professzor. Emellett 3 gyermeket neveltek föl nagyon szépen, és nem éreztük úgy, hogy nem voltak szüleink. Hidd el, lesz apukája a kicsinek, még akkor is, ha kevesebbet látja, de az az idő ünnep lesz mindkettőjüknek!

Megint én voltam (az utolsó válaszoló).

2013. jan. 8. 12:36
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Segédmunkás a párom.

Reggel 7-re megy,este 8 után ér haza legtöbbször.Nagyon ritkán 6-kor.(nem dolgozik messze,10 km)Nem keres sokat,olyan 80-90 ezret.

Én sofőr vagyok,napi 14 óra,hétvégén is dolgozok,ünnepnap is,átlagban 4-6 napot egy héten.Én hajnali 5-re megyek és este 8-ra érek haza.Én 110 ezret keresek/hónap.

Nem sokat vagyunk együtt,általában ő hétvégén itthon van én meg valamelyik hétköznap.

Mi még csak tervezzük a babát,gondoltam azért megírom én is :-) Reméljük változni fog a helyzet,nagyon rajta vagyunk a dolgon,mert ez így nem jó.Még anyagilag sem éri meg.

2013. jan. 8. 13:20
 36/37 anonim ***** válasza:
Tűzoltó. 24 óra a szolgálat, 48 szabad. Most sajnos (?) nincs másodállása, így elég sokat van velünk.
2013. jan. 8. 14:37
 37/37 anonim ***** válasza:
Egy filmes ceg ugyvezeto igazgatoja, tulajdonosa, masik filmes ceg resztulajdonosa, studiovezetoje, rendezo. Sokat vagyunk egyutt mert egyutt is dolgozunk. Reggel o viszi a laanyunkat, o is megy erte. Ha forgatas van akkor megoldjuk nagyszulokkel. A hazimunka egy reszeben is segit most, mivel a terhessegem vegen jarok. (Ove a konyha es nagyon buszke ra:))
2013. jan. 10. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!