Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?
Köszönöm a sok-sok választ.Jó olvasni hogy azért az apukák a sok munka mellett,igyekeznek helytállni a családfő szerepében is!Remélem nálunk is így lesz majd,hogy ha lesz egy kis ideje,igyekszik majd mindig velem,és a lányával tölteni.
Ment a zöld kezecske mindenkinek! :)
Szép napot nektek!
Ja, és reggel ő viszi a nagyobbakat oviba, suliba, ez nagyon nagy segítség, hogy maradhatok a kicsikkel.
Utolsó voltam (10 hetes kismama)
Bocs, csak most olvastam el a kommentjeidet. Megértelek, egyrészt, mert a férjem is rengeteget dolgozik, másrészt pedig mert az én szüleim is orvosok, és rengeteget dolgoztak. Apukám főorvos volt (már nyugdíjas), anyukám professzor. Emellett 3 gyermeket neveltek föl nagyon szépen, és nem éreztük úgy, hogy nem voltak szüleink. Hidd el, lesz apukája a kicsinek, még akkor is, ha kevesebbet látja, de az az idő ünnep lesz mindkettőjüknek!
Megint én voltam (az utolsó válaszoló).
Segédmunkás a párom.
Reggel 7-re megy,este 8 után ér haza legtöbbször.Nagyon ritkán 6-kor.(nem dolgozik messze,10 km)Nem keres sokat,olyan 80-90 ezret.
Én sofőr vagyok,napi 14 óra,hétvégén is dolgozok,ünnepnap is,átlagban 4-6 napot egy héten.Én hajnali 5-re megyek és este 8-ra érek haza.Én 110 ezret keresek/hónap.
Nem sokat vagyunk együtt,általában ő hétvégén itthon van én meg valamelyik hétköznap.
Mi még csak tervezzük a babát,gondoltam azért megírom én is :-) Reméljük változni fog a helyzet,nagyon rajta vagyunk a dolgon,mert ez így nem jó.Még anyagilag sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!