Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?
Tanát egy egyetemen, ami magán kézben van.
Van ránk ideje bőven. Ha akar, akkor midnenre szakít időt, nem befolyásolja a munka.
Építőmérnök és soha nem látjuk. :(
Reggel hatkor lelép és jobb esetben beesik mielőtt ágyba dugom a gyerekeket, rosszabb esetben hét közben egyáltalán nem látja őket, mert nem ér haza emberi időben. És hétvégén is dolgozik szinte mindig, szombaton és vasárnap is, mondjuk ilyenkor csak fél napokat, de ez nem vigasztal. Gyakorlatilag egyedül nevelem a gyerekeket, az egyetlen ami tartja bennem a lelket, hogy mindent megteremt nekünk a férjem, anyagi gondjaink nincsenek, a gyerekeknek megvan mindene, csak apjuk nincs! :(
a klipes szakmában dolgozik. elég kevés ideje jut rám sajnos, nem olyan ez a munka mint más normális meló :( 12-14-16 órákat is dolgozik egy nap, ritkán van csak szabadja :( cserébe viszont nagyon jól keres, nem is kéne dolgoznom mellette, de nekem nem menne az eltartott nő szerepe.
remélem ha meglesz a kislánya, akkor több időt tud majd ránk szánni.
egyébként én is ezt dolgoztam, tudom mivel jár, nem hisztizek miatta, inkább kihasználom azt a kevés időt, amit együtt tudunk tölteni :)
Kaszinós a párom...
Nagyon kemény a beosztása 2-3 nap 12 óra éjszaka utána 1-2 nap szabi és ügye itt a hétvége is beleesik és az ünnepek is.
Még van 10 hetünk a babáig amíg érkezik de egyből vesz ki szabit és biztos vagyok abban hogy amit lehet velünk fog tölteni.
Orvos.
3 helyen dolgozik, hogy tisztességes pénzt keressen.
Nem vet föl minket a pénz, de szerencsére a hónap végén nem is kell számolgatni, hogy mennyi maradt.
Nagyon keveset van itthon sajnos.Ügyeletek, elhúzódó műtétek. Sokszor van, hogy a szabadnapján is behívják, mert sürgős műtét van, és kevés az orvos.
Közgazdász és vállalkozó. Hét közben csak a reggelinél találkozik a gyerekekkel meg velem, aztán elmegy, és este 10 körül jön meg általában.
Hétvégén változó, gyakran dolgozik akkor is, de olyankor azért többet együtt vagyunk, szombat-vasárnap együtt is fürdetünk, altatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!