Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák? Nektek...

Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje jut a munka mellett rád,és a babára?
2013. jan. 7. 20:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Mentős, volt hogy másodállása is volt (most szerencsére nincsen). A beosztása miatt (reggel korán indul, este későn ér haza, másik városból) nálunk is van hogy napokig nem látja a kisfiát. Amikor viszont itthon van: ő az Isten a fiam számára, imádják egymást!:) 1,5 éves a kisfiam, de már tudja hogy "apa dooo", vagyis dolgozik, és napközben is sokat beszélünk róla, emlegetjük, hogy igen, tegnap vele fürödtél, stb. - szóval azért próbáljuk a mindennapok részévé tenni Apát akkor is, amikor épp nincs itthon.:)
2013. jan. 8. 07:17
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Vegyészmérnök. Hamar elszalad az együtt töltött idő, pedig reggel 7-kor megy és 5 körül ér haza. Tehát van napi kb 5 óránk ébren együtt, de 3 elmegy a gyerekek vacsoráztatásával, fürdetésével és fektetésével, tehát nem sok idő marad játékra.
2013. jan. 8. 07:33
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Asztalos a férjem.Szerencsére közel van a munkahelye (3-4 percre gyalog),de rengeteget dolgozik (napi 11-12 óra) és jó ha 110-120-at megkeres:(2,5 éves kisfiunk van.
2013. jan. 8. 07:42
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Hivatásos katona a férjem.

irodai munkaidőben dolgozik reggel hatkor elmegy és négyig dolgozik. a fizetés leginkább siralmas a két gyermek utáni juttatásokkal nyelvvizsga pótlékkal stb. együtt ad egy normálisabb élhetőbb összeget.

Bár nem panaszkodásképp írtam hogy nem fizetik túl őket cserébe azért elég család barát a munkahelye. a főnöke is családos ember eléggé megértő .

a hétvégék szabadok sokat tudunk együtt lenni és a lányunkat is én viszem oviba Ő hozza el amikor végez.

2013. jan. 8. 07:44
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
A férjem agronómus, májustól szeptemberig keveset látjuk, télen viszont alig dolgozik. Mindig segít, amikor csak tud. Két gyermekünk van.
2013. jan. 8. 07:49
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én párom kamionozik. Nekünk nagyon kevés idő jut együtt, bár most az ünnepek miatt majd 10 napot itthon volt. Napokon belül érkezik a 3. babánk, szerencsére programozott császárral, így talán itthon tud lenni.
2013. jan. 8. 08:32
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
A férjem egy munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég ügyvezetője. Változó, hogy mennyit van itthon, de nincs okom panaszra, mert magának osztja be az idejét, így viszonylag sokat van velünk.
2013. jan. 8. 08:39
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
A férjem gyártulajdonos és aktív igazgató. Rengeteget utazik, sok üzleti útja van. Reggel elviszi a lányomat a bölcsibe és utána megy dolgozni. Ez neki nagy öröm és nekem nagy segítség lesz, amikor augusztusban megszületik a kistesó. Este 6-ra ér haza minden nap. A hétvégék a külföldi utak kivételével mindig együtt telnek el. Hétköznap nem nyaggatom, vacsorával várom, tudom, hogy fáradt és nem is piszkálom már ha nincs energiája a kicsivel játszani, hétvégén mindent bepótol.
2013. jan. 8. 08:49
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Agrármérnök. Egy baromfitelep vezetője, reggel 8-9 között megy dolgozni, akkor tud kis időt a gyerekekkel tölteni, este viszont van, hogy csak fektetés után ér haza. Most fog váltani. Az új helyen fél 8-16-ig fog dolgozni

(legalább is ezt ígérték neki), a munkája ugyanaz lesz. A mostani és a leendő munkahely is viszonylag messze lesz, de 17 óra körül már mindketten itthon leszünk (én is dolgozom márciustól). A gyerekek 4 és 1,5 évesek.

2013. jan. 8. 09:31
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Közalkalmazott szakács. Reggel 6-ra megy és 14-kor végez. 14,30-ra itthon van. Hétvége/ünnepnap szabad. Szóval van időnk egymásra... kivéve, ha nekem sok a munkám. Én is vendéglátózom, csak többnyire éjszakában. Tehát mikor ő hazajön én akkor indulok. :(
2013. jan. 8. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!