Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák? Nektek...

Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje jut a munka mellett rád,és a babára?
2013. jan. 7. 20:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az én párom orvos. 1 hetem van még szülésig,első baba.

Sajnos sokat szomorkodom,mert alig van itthon.

Állandóan a kórházba van,mindig dolgozik.

Van hogy váltott műszakban,van hogy egész nap,van hogy éjszaka is és ügyel a hétvégéken.

Tudom,hogy miattunk dolgozik ilyen sokat,és hogy ez a munka ilyen,de félek hogy nem lesz eleget a babánkkal,hogy nem ismeri majd az apukáját,hiába lesz meg mindene,csak apukája nem... :(((

Aggódom emiatt!De úgy látom,nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

2013. jan. 7. 21:24
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem irigyellek, hisz orvosnak lenni hivatás. Nekem anyukám orvos.
2013. jan. 7. 21:40
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
És ahhoz, hogy valaki jó orvos legyen, maximálisan jó háttér kell.
2013. jan. 7. 21:42
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Kamionsofőr. szerintem le sem kell írni, hogy mennyit van a családjával :(
2013. jan. 7. 21:54
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
az én párom vasipari munkás és hegesztő, napi 10-12 órát dolgozik plussz általában szombaton 5-6 órát. Babánk érkezéséig még 1 hónap van hátra. Hát nincs sokat itthon, csak este ugyebár. De sajnos ez van, valamiből meg kell élni.
2013. jan. 7. 21:59
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

férjem tőlünk 2000 km-re dolgozik Norvégiába.3 hónap kint 1 hét itthon,max 10 nap.most hogy itt voltak az ünnepek 1 hónapot itthon volt,de megy vissza héten már :( most várjuk a második fiunkkat.szülésre jön haza,ami elvileg húsvét utáni héten várható.minden este skypon beszélünk,ha lehet kamerával,de néha olyan rossz a netük,hogy max csak írni tudunk,ha tudunk.nagyon rossz,de tudom hogy értünk teszi.igaz hosszú távon ezt nem szeretnénk csinálni.elötte építőiparba dolgozott.reggel fél 6-kor elment este 8 elött nagyon ritkán volt itthon,de sokszor megesett,hogy másnap jött haza délben.szóval akkor sem volt fényesebb a dolog.

mindennek ellenére a fiunk imádja az apját.apa pedig annyit tölt velünk(gép elött),amennyi ideje csak van.

2013. jan. 7. 22:02
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Irodavezető, és szerencsére, közel a munkahelye, így rossz szavam se lehet. Most, hogy jön a baba, lassított a munkatempón, hiszen első a család.
2013. jan. 7. 22:05
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi tulajdonú gyárban gépszerelő/karbantartó. 3 műszakban dolgozik.
2013. jan. 7. 22:06
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Autószerelő, alkalmazottként dolgozik egy kisebb cégnél. Szerencsére mi sokat vagyunk együtt, viszont anyagilag nem állunk valami jól. Reggel nem igen találkozunk, de ő viszi a gyereket a bölcsibe, este 6-ra itthon van általában. Hétvégén nem dolgozik. Én viszont munka után és hétvégén is gyakran dolgozom, mert valakinek plusz pénzt is kell keresni, ugye. Nekem sokat jelent, hogy viszonylag sok időt tudunk együtt tölteni.
2013. jan. 7. 23:49
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Rendező, sokat vagyunk együtt. Együtt dolgozunk.
2013. jan. 8. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!