Kismamik, Anyukák? Nektek mivel foglalkozik a párotok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az én párom orvos. 1 hetem van még szülésig,első baba.
Sajnos sokat szomorkodom,mert alig van itthon.
Állandóan a kórházba van,mindig dolgozik.
Van hogy váltott műszakban,van hogy egész nap,van hogy éjszaka is és ügyel a hétvégéken.
Tudom,hogy miattunk dolgozik ilyen sokat,és hogy ez a munka ilyen,de félek hogy nem lesz eleget a babánkkal,hogy nem ismeri majd az apukáját,hiába lesz meg mindene,csak apukája nem... :(((
Aggódom emiatt!De úgy látom,nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
férjem tőlünk 2000 km-re dolgozik Norvégiába.3 hónap kint 1 hét itthon,max 10 nap.most hogy itt voltak az ünnepek 1 hónapot itthon volt,de megy vissza héten már :( most várjuk a második fiunkkat.szülésre jön haza,ami elvileg húsvét utáni héten várható.minden este skypon beszélünk,ha lehet kamerával,de néha olyan rossz a netük,hogy max csak írni tudunk,ha tudunk.nagyon rossz,de tudom hogy értünk teszi.igaz hosszú távon ezt nem szeretnénk csinálni.elötte építőiparba dolgozott.reggel fél 6-kor elment este 8 elött nagyon ritkán volt itthon,de sokszor megesett,hogy másnap jött haza délben.szóval akkor sem volt fényesebb a dolog.
mindennek ellenére a fiunk imádja az apját.apa pedig annyit tölt velünk(gép elött),amennyi ideje csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!