32 hetes kismamik, hogy vagytok? Ki mennyit hizott mostanaig? H viselitek a terhesseget? Hanyinger volt e az elejen? Keszen alltok e mar mindennel? Fiucskat vagy szerettetetk volna, es vegul az is lesz? Hatfajas? Vizesedes?
Mi holnap leszunk 32 hetesek es mara mar 16 kg plusz van,igaz latszani nem latszik mertagas vagyok 176 cm es 62 kezdtem
Ma mar 78 vagyok,kivancsi vagyok mennyi lesz a vegeig? Hanyinger nem volt soha,es fiucskank lesz eddig ugy nez ki,bar kislanyt szerettem volna ma mar nagyon orulok h kisfiu fo h egesseges legyen,hatfajas az van de az elotte is volt sajnos,es szerintem a kilok nagyresze viz. meg 8 het es izgatottan varjuk gondolom ti is!
34 hetes vagyok 69röl kezdtem most 77 vagyok
lányzo lesz ugy tünik második gyermek.
hátfájás derékfájás naponta és huzamosabb ideig van a héten megyek UH ra
szeretném ha elöbb kibujna mint a 40 hét ezért majd lassan elkezdem inni 36 héttöl a málnalevél teát és homeos bogyoka.
Minden megvan már csak egy nagy szekrény jön meg vagy a héten vagy a jövö héten azt össze kell rakni a ruhácskákat betenni és jöhet az aminek jönnie kell.
Öszintén szolva már nagyon várom hogy szülhessek és karomba legyen és hazajöjjünk a lányunkhoz
szia!
holnap töltöm a 33. hetet, kislányt várunk :) titkon fiút reméltem, de nem úgy jött ki a lépés, nem baj majd a tesója ;)
eddig 10 kilót híztam, most étvágytalanságban szenvedek, alig eszek valamit... remélem hamar túljutok rajta.
mostanában kezdtem el úgy igazán vizesedni, nagyon rossz, főleg reggel van bedurranva a kezem-lábam.
hányingerem volt, és sajnos sokat hánytam is, de már túl vagyok rajta régen hál'istennek.
derékfájás nekem is van, már nem tudok mit csinálni, hogy elmúljon.
iszonyatosan várom már, hogy láthassam a kislányomat. kíváncsi vagyok rá nagyon, hogy milyen is lesz :)
Sziasztok!
ma kezdtük a 33. hetet, kisfiú lesz :)
elég aktív, sokat mozog, most éppen nagyon felköltözött a gyomrom helyére, köldök alatt szinte semmi nincs, legalábbis úgy érzem.
sajna sokat görcsölök, volt okt végén 1 hét kórház, azóta itthon vagyok. változó, néha jobban vagyok, néha napokig iszonyatosan feszül a méhszáj környéke. én már hetek óta nem nagyon alszom éjjel, mondjuk főként a savam miatt (eleve refluxosan estem teherbe, és most ugye nem szedhetem a gyógyszereimet sem)
már 1,5 hete vizesedek, hátfájás meg kb 1 hónapja van.
de már csak 7 hét, kibírom, főleg mert nagyon vártuk már a babát :)
nagyjából megvan minden, ha beütne a dolog :) szobája kész, kórházas tatyó összerakva, most már megy a ruhák mosása-vasalása :)
csak frontok ne lennének!!!!
Ti is érzitek nagyon?
Ki merre szül?
Kitartás mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!