6-12hétig napi szinten hánytam. Már egy 4-5 napja nem, de a szagoktól és egyebektől való undor még mindig tart. Aki hasonlóan élte meg a terhességet annál, ez meddig tartott még?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 13:32
1/1 anonim válasza:
Ez nagyon változó! Én az elsővel még a 17. héten is hánytam (csak egyre ritkábban), a többivel már a 12. hét körül enyhültek a rosszullétek, de a szagundor később is megvolt, csak enyhébben. A nehezén már túl vagy, innentől pedig enyhülni fog méginkább, de a szagoktól való undorodás akár az egész terhességet végigkísérheti... Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!