Ma voltam UH-n és 5hetes terhességet írt a doki a papírra! Az endometrium vastagsága 12mm és vetületében 4,5 mm átmérőjű korai gestatios gyűrű látható! Szerintetek ez a méret nem kicsi?
Nekem is második, 4 éves lesz a lányom, ő mindig akkora volt, mint ahogy a nagykönyvben megírták! De a második baba, 5 hetesen még csak 20 mm méhnyàlkahártya, és felritkulást volt!!!
Rá 2 hétre volt szívhangja! Most 15 hetes vagyok, de mindig 1-1,5 héttel kisebb a mérete a korától!
Az első terhességemnél semmi túnet nem volt, most puffadok, savam van, fáradt vagyok, rosszul vagyok...
Csak arra tudok gondolni, ez fiú lesz:)))
Én ehhez csak annyit írok,hogy ne tévedjetek meg!!Nem szabad az első terhességhez viszonyítani ezt a terhességet,mert nincs egyforma terhesség nem hogy senkinél,még saját magunknál sincs!!Nincs 2 egyforma terhesség!!!!!Kár viszonyítgatni.A lényeg,hogy minden rendben legyen a terhességgel,a babával és a mamával!!A többi mit számít?!
21+2 hkm
Ez teljesen normális,mivel növekszik a méhed,húzódnak a méhtartó szalagok..de ilyet érezned ,,kellett,, az első babánál is,mivel akkor is nyúlniuk kellett a szalagoknak.Amíg nem vérzel egy picit sem,addig semmi gond nincs!!Ezek a dolgok teljesen normálisak.
Boldog babavárást :)
21+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!