Szorongással végigcsinálni a terhességet, volt valaki így?
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy most vagyok 18 hetes terhes, volt már egy vetélésem és most rettenetesen szorongok, minden nap az jár a fejemben, hogy mi van ha történik valami a babámmal, van mikor annyira befeszülök, hogy görcsbe van a gyomrom órákig és van mikor annyira félek, hogy sírógörcsöt kapok.
Árthat ez a sok szorongás a babámnak?
Én is ugyanabba a helyzetben vagyok. Sajnos árthat neki.
19hkm.
Lanyok!
probaljatol kikapcsolodni, programokat csinalni a parotokkal, baratnokkel, csak ne gondoljatok roszra, ne negativ gondolatokat gyartsatok! tudom mondani konyu, aki atelt mar szornyusegeket terhesseggel kapcsolatban, annak meg plane! de a babocatok ott van veletek es azzal tudtok a legtobbet segiteni nekik hogyha csupa pozitiv gondolatot ultettek az elmetekbe! beszelgessetek veluk, varjatok oket nagy szeretettel, es elvezzetek a varandossagot! mindketten tul vagytok mar a kritikus elso trimeszteren, merjetek elhinni, hogy a babatok jol van! kivanok mindkettotoknek hogy minden rendben menjen, drukkolok, es nyugodjatok meg, az segit a legjobban! :)
nagyon nagyon boldog babavarast nektek, es gondtalan varandossagot!:)
25+4 hkm
Csatlakozom a kérdezőhöz és az első válaszolóhoz. Dettó ugyanaz a történet, 18 hetes várandósság, nem olyan régen egy vetélés, szorongás :)
Abban bízhatunk, hogy a kritikus időszak letelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!