Volt olyan kismama aki az egész terhességét idegeskedéssel, vagy szorongással töltötte? Ha igen, akkor miért?
Egy kis szorongás mindannyiunkban van, hiszen azt sem tudjuk, hogy jól van-e vagy sem. Mi lesz a jövőben, hogyan tartom el, milyen szülő leszek, stb.
Szerintem ezek még normálisak, de ha komolyan aggódsz e miatt, beszélj valami szakemberrel. Lehet, hogy az is megnyugtat, ha valakinek elmondhatod, hoghy mi miatt parázol.
Nekem volt, mikor a második gyerekem vártam végig idegeskedtem.
Sajnos a munkahelyemen nem intézték a táppénzemet, csak 3 hónap után, és még 2 hónapot ült rajta a váci tb. Emiatt 5 hónapig idegeskedtem, rengeteget sírtam, és sokszor kiborultam, mert csak a férjem fizetéséből éltünk, ami nem volt elég. Sokszor anyukám vásárolt be nekünk ennivalót, borzalmas időszak volt.
Utánna már az utolsó 2 hónap nyugodtan telt, "csak" a szüléstől féltem kicsit. Sajnos nekem az első nagyon rossz élmény maradt, császárral szültem.
Szerencsére a kisfiam rendesen született, nem lett koraszülött sem, túlhordtam 1 héttel.
Nagyon mozgékony gyerek, de már a pocakban is az volt.
Mindent nagyon hamar csinált, 10 hónaposan indult el egyedül. Azóta sem áll meg:)
Nagyon önfejű, akaratos, és a saját hibájából sem tanul. De szerintem nem azért ilyen mert én idegeskedtem a terhességem alatt.
Egészséges 17 hónapos kisfiú.
Boldog babavárást neked, és minden jót!
2 gyerek anyukája
14.14-es vagyok.
Azóta már írtál kommentet, én még előtte írtam meg a válaszom.
Ha pihenésre vagy kényszerítve, akkor csak feküdj, olvass, nézz tévét. Lehetőleg vidám filmeket, nevess minél többet.
Sajnos nekem is volt egy vetélésem a kisfiam előtt, és nála én is féltem, hogy elmegy, úgyhogy megértelek.
Nem lesz semmi baj, főleg hogy már ennyi idős vagy. Minden rendben lesz!!!
Szia!Első babám elment 7 hetesen.Második terhességem alatt kétszer voltam kórházba,vérzés miatt,22 és 28 hetesen.Végig paráztam az egészet!Írigyeltem az olyan kismamákat,akik élvezték minden percét,én meg már nagyon vártam a szülést és hogy tudjam minden ok!Minden hétnek örülni kellett,mert a dokik koraszüléstől féltek.
Azt mondják,a szülés után jön az igazi aggódás a babáért-én azóta megnyugodtam és boldog vagyok,hogy tudom minden ok.
VAn egy egészséges 4 hónapos szép és nyugodt kislányom!
Én se tudtam megnyugtatni magam,és akárki akármit mond,ugyse tudnak rád hatni.Az a lényeg,hogy vigyázz magadra!Kitartás és pihenj!No,és persze könnyű szülést/majd.../:-)
Szia, nekem az első babám 6 hetesen elment, aztán mikor újra terhes lettem, 8 hetesen görcs és vérzés miatt kórházba kerültem, szerencsére nem lett belőle semmi baj. Viszont ennek köszönhetően az egész terhességet végig aggódtam, egy kis hasfájással már rohantam a dokimhoz ultrahangra. Nekem is feküdnöm kellett szinte végig. Olvass sokat, de ne babás témájú könyveket. Mostmár a hátralévő idő nagyon hamar el fog telni.
Szóval én is nagyon sokat aggódtam, szorongtam a terhességem alatt, de a babámon nem látom kárát, egészséges, kiegyensúlyozott kislány.
Hidd el, minden rendben van (tudom, könnyű ilyet mondani) és örülj, hogy nemsokára lesz egy kisbabád. Minél boldogabb babavárást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!