Várandóság szorongással és félelemmel, fog ez valaha változni?
Én is aggódós típus vagyok és voltam is a terhesség előtt is. Túl aggódós és idegeskedő. Az elején én is féltem és minden percben azon járt az eszem, rendben van -e a baba, nem-e lesz baj, stb. Volt olyan,h egész éjszaka nem aludtam.
Idővel változik, ne aggódj. Próbáld magad rávenni, hogy ne aggódj, mert az árt a babának. Most már 22 hetes vagyok, még mindíg van bennem félsz.
Próbáld elterelni a figyelmedet erről.
üdv. 22 hetes kismami
hat.. nezd, ez meg a "legkonnyebb" időszak, miutan megszuletik, olyan dolgokkal fogunk szembesulni, amirol nem is almodtunk.. en napokig kepes vagyok non stop babas dolgokat olvasni, hiaba, ettol nem leszek felkeszult..
nekem nem volt tokeletes az eletem, de nagyon szeretnem, ha a babanak mindene jó lenne.
eddig minden az volt, sajnos most szembesultem az elso gonddal, hogy faros a draga, es egy hete van befordulni, de nem nagyon akar.. ugyhogy csaszar.. ami ket labbal tapos az idealis szulesrol alkotott vágyálmomba :(
érzékenyebbek vagyunk, az a masik, de nyugi, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!