Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandóság szorongással és...

Várandóság szorongással és félelemmel, fog ez valaha változni?

Figyelt kérdés
Sajnos már a kismamaság elött szorongtam,tökéletes az életem de mégs generálok olyan gondoltaokat amik félelemben tartanak...Van valaki aki esetleg szülés után rendeződött,mert már senki és semmi nemtud megnyugattni lassan magamtól is félek,de teljesen tiszta vagyok mégis úgyérzem megbolondulok.Gondolom ezekre tetéz a hormon is.
2008. dec. 28. 22:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Boccs ez lemaradt 26+3hetes kismami!
2008. dec. 28. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
szia nem írtad le konkrét félelmeidet így nehéz bármit is írni
2008. dec. 28. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is aggódós típus vagyok és voltam is a terhesség előtt is. Túl aggódós és idegeskedő. Az elején én is féltem és minden percben azon járt az eszem, rendben van -e a baba, nem-e lesz baj, stb. Volt olyan,h egész éjszaka nem aludtam.

Idővel változik, ne aggódj. Próbáld magad rávenni, hogy ne aggódj, mert az árt a babának. Most már 22 hetes vagyok, még mindíg van bennem félsz.

Próbáld elterelni a figyelmedet erről.

üdv. 22 hetes kismami

2008. dec. 28. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kellene ennyire görcsösen szoronganod. Inkább értékeld át az állapotod és élvezd ki a várandósságod minden percét, hiszen ez egy csodálatos élmény, ami csak a tiéd. próbálj meg nem görcsös kismami lenni, hanem boldog és kiegyensúlyozott mert az érzéseid hatással vannak a babádra is. Felesleges ennyire izgulnod.
2008. dec. 28. 22:41
 5/8 A kérdező kommentje:
A félelmeim nem a várandósággal kapcsolatos,azaz akit igazán szeretek azzal vannak negatív gondolataim a férjem és a babával kapcsolatba,nagyon szeretem őket és épp ezért tartanak félelemben.Csak gondoltam hátha van valaki aki ilyen cipőben jár.
2008. dec. 28. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:

hat.. nezd, ez meg a "legkonnyebb" időszak, miutan megszuletik, olyan dolgokkal fogunk szembesulni, amirol nem is almodtunk.. en napokig kepes vagyok non stop babas dolgokat olvasni, hiaba, ettol nem leszek felkeszult..

nekem nem volt tokeletes az eletem, de nagyon szeretnem, ha a babanak mindene jó lenne.

eddig minden az volt, sajnos most szembesultem az elso gonddal, hogy faros a draga, es egy hete van befordulni, de nem nagyon akar.. ugyhogy csaszar.. ami ket labbal tapos az idealis szulesrol alkotott vágyálmomba :(

érzékenyebbek vagyunk, az a masik, de nyugi, nem lesz semmi gond.

2008. dec. 28. 22:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. dec. 28. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
A szorongás ott van mindenkiben hol jobban, hol kevésbé. A lényeg, hogy ne hagyd elharapózni a félelmeidet, s tudd, hogy ezek "normális" velejárói a várandósságnak. Én is aggódom azért, hogy el ne veszítsem a páromat, hogy én magam életben maradjak még szülés után, s a baba is makkegészséges legyen. Annyira idilli és szép most minden az életemben, hogy nehezen fogom fel, hogy ez így is maradhat akár, nem kell, hogy tragédia történjen ahhoz, hogy "életszerű" legyen az életem. Nem tudom, érted-e. Mindegy is talán. A lényeg, hogy ezek a szorongások kezelhetőek, s el is múlnak a gyermek születésével. Akkor már valósabb gondok fognak minket aggódásra hajlamosítani. :)
2008. dec. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!