Terhesseget milyen hamar celszeru bejelenteni? Dilemma.
Figyelt kérdés
Leepitesek varhatok, es tudom, hogy csak akkor vagyok vedett, ha elore bejelentem, hogy terhes vagyok. Viszont ha meg az orvos seem lat semmit, annyira koran van? Ha nem rogton szolok, elofordulhaat, hogy elobb rugnak ki. De tudjuk, hogy ilyen koran meg barmi tortenhet a terhesseggel. Ti mit tennetek? (Bocs az ekezetek hianya miatt, mobilrol vagyok.)2012. dec. 30. 20:09
1/7 anonim válasza:
Főnöknek szólnék és megkérném hogy még diszkréten kezelje.
Mondjuk ha az orvos sem lát semmit akkor az még tényleg nagyon korai.
2/7 anonim válasza:
Amíg az orvos nem lát terhességet,addig tuti nem szólnék.
3/7 anonim válasza:
Hivatalosan a kis-könyv megkapása után vagy a társadalom szempontjából terhes.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt mindenkinek.
Hivatalosan lehet, hogy a kiskonyv utan szamitok terhesnek, csak nem akarok abba a helyzetbe kerulni, hogy terhesen munka nelkul legyek. Ugy biztosan nem kapnek mashol munkat, es annyi ledolgozott ev utan nem akarok elesni a tgyastol es a gyedtol.
2012. dec. 30. 20:22
5/7 A kérdező kommentje:
Jol tudom, hogy igazolast nem kell a bejelenteshez csatolni?
2012. dec. 30. 21:24
6/7 anonim válasza:
Én nem csatoltam semmit a levélhez,gondoltam nem hiszi,hogy hazudok.nem is kért mellé semmit.szerintem nálad sem követelnek ,bizonyítékot'.
7/7 anonim válasza:
Nem kérhetnek semmit.
És hivatalosan akkortól vagy terhesség miatt védett, ha bejelented, ezt teljesen független a kiskönyvtől. HA már az vagy, és tudod, hogy egyébként elküldenének, akkor jelentsd be.
Igaz, hogy bármi történhet még (ne történjen!) de ha történik valami, akkor később rúgnak ki, ha nem jelented be, akkor meg most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!