Miért kell egy terhességet mindenkinek külön bejelenteni?
Javaslom, állj a sarkadra...
Talán már véget értek az első trimeszter rosszullétei és állandó fáradtsága, de azért ennél jobban kéne kímélni téged, főleg ha veszélyeztetett terhes vagy. Ezt nyugodtan mondd meg a párodnak kerek-perec. Tőle várj megértést, a többiektől felesleges. Úgysem értik.
Én is veszélyeztetett vagyok ikrekkel, bármikor szülhetek, de az anyósommal nemrég hasonló okok miatt vesztem össze, mert baromira be akarja osztani az időmet és erőmet.
Szóval ne menjetek rokonozni, és legyél nyugodtan karakánabb.
boldog babavárást!
Én úgy gondolom, mivel nem a te hozzátartozóidról van szó, a párodra kéne hagynod, hogy hogyan közli az ő hozzátartozóival. És, hogy ő milyennek ítéli a kapcsolatát velük, mégha csak egyszer egy évben találkoznak is. Tulajdonképpen semmi közöd hozzá, mert ők neked mégcsak távoli hozzátartozóid sem.
És azért kell velük beszélgetned, mert a párod hozzátartozói, akik jöttek a pároddal. és ha a párod ér neked valamit, az ő kedvéért igazán erőt vehetnél magadon. nem tűnik hatalmas áldozatnak, hogy kedvére tegyél a párodnak.
Nálunk nem kellett senkinek elmondani, anyósom az egész falunak telekürtölte a hírt.
Nem értem ezt a nagy rokonmizériát sem. Ha én valakinek nem akarom elmondani, mert nem olyan a kapcsolatunk, akkor az, legyen már az szívem joga, hogy mit teszek. Van olyan rokon, aki sértődötten kijelentette, hogy felhívhattál volna, hogy gyereket vársz. Én meg nem értettem, hogy minek?! 3 éve nem találkoztunk, nem beszéltünk, azóta se. Mennyit változtat az ő életén az én terhességem?! Semmit.
Szia!
Szerintem csak magatokkal törödjetek, hogy minden rendben legyen. A te és a baba vagytok most a lényeg nem a rokonság(főleg ha veszélyeztetett terhes vagy, nekik is meg kell érteniük).
Én a páromnak, szüleimnek és a testvéreimnek mondtam el. Mi szerettük volna még titokba tartani, mert én is veszélyeztetett vagyok, de így is kiszívárgott, mert a szomszédoknak, a kenyeresnek és még pár embernek feltünt, hogy már nem járok dolgozni. Szóval előbb utóbb megtudják. Egyébként az iwiwes ötlet se rossz! :)
Sok sikert a a babához és gratulálok!!! :) Edit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!