Mindenkinek van a beágyazódásnál kevés barnaság? Ha nincs mellfeszülés de más panaszok igen, akkor az még jelentheti a terhességet?
Szia!
Nem mindenkinek van pl nekem nem volt előtte pedig mindig volt barnás folyásom mensi előtt és azért mert nincs mellfeszülés még lehetsz terhes!Mikorra nem várod?
Nekem semmi nem jelezte a beágyazódást, se barnázás, se pecsételés, semmi.Nem törvényszerű, sőt!Szerintem az a ritkább, ha van ilyen.Nekem csak "mindjárt megjön" érzésem volt a pozitív teszt előtt.Az összes többi a teszt után 2 héttel kezdődött.Azóta pedig itt alszik a kislányom a kiságyban.:))
De tudnod kell: ha még csak a beágyazódás körül tartasz, még nem jelentkezhetnek a tünetek.Azoknak idő kell! Csak akkor jelentkeznek, ha már beágyazódott, és termeli a HCG-t ezerrel.Még nagyon korai bármit is érezned.Szerintem egyelőre vágyakozásból van hányingered.
Mindenkinél mások a tünetek!
Túl korán csináltad azt a tesztet!Szerintem a nem várt napján csinálj egyet,meg két nap múlva.Nekem is így kellett.Már a mensi napján halvány pozitív lett,két nap múlva meg már erős!:)
Szia!
Nekem nem volt semmi beágyazódási vérzésem. A mellem az fájt.
Sógornőmnek meg csak étvágya nem volt, meg enyhe hányingere volt az evés gondolatára.
Lehetsz terhes :)
Szia!
Első vagyok!
Nekem mensi előtt 4 nappal kezdett mensis görcseim lenni az volt a fura hogy nem feszültek meg a melleim jah és a mensi előtti napon nem volt vizes folyásom!Akkor már tudtam hogy sikerült és a nemvárt nem is jött(szombati nap kellett volna megjönni és kedden este teszteltem az elsőt ami nagyon szép pozitiv lett és most már 17 hetes vagyok ma)
Megint első vok!
Drukkolok neked hogy baba legyen!!
Nagyon erős +++++ tesztet kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!