A mensi várt idejében olyan tünetek mint a peteérés-fájdalom, nyálka, mellfeszülés-aztán semmi?
mellfeszülés megvan-égnek a mellbimbóim azóta is- fáj a hasam,de mensi sehol. ez a 43.napom,2 tesztem volt eddig negatív. lehetek mégis terhes? kedden megyek dokihoz,addig éljek úgy mintha az lennék,vagy biztos nem lehetek?
nem terveztünk babát,megszakítással szeretkezünk, ebben az időszakban pont együttvoltunk.
most olvasgattam a tünetekről,férjem épp a minap panaszolta h elhúzódom tőle,miért? erre én: valahogy most irritál az izzadságszag,lehellet.. pedig ő nem polatlan mégis ha nem épp fogmosás után akar megcsókolni,akkor a gyomrom kavarog..és az izzadás miatt is pedig sose voltam finnyás..
lehet h tényleg terhes vagyok? de akkor a teszt miért nem mutatta ki a 41.napon? vagy tényleg 29.napon volt PÉ-m? ami 8-a volt.. akkor még csak most ágyazódott be ha..
basszus én meg kávéztam,cigiztem,fogyibogyót szedtem..
jaj írjon már valaki!!! :(((
Szia!
Hány éves vagy?
Ne haragudj, hogy ezt mondom de a megszakításos módszer nem védekezés!
Lehetséges, hogy terhes vagy. Rokonomnak se mutatta ki a teszt és mégis az volt. Tudod létezik hibás negatív teszt. Majd az orvos meg fogja állapítani, az lesz a legbiztosabb.
Szia!
Ne haragudj akkor, csak ezt nem említetted, hogy sem a gyógyszert, sem az óvszert nem bírod.
Írj majd, hogy mi lett az eredmény, mármint az orvosnál. De a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, ha nem gond a baba akkor nincs miért félned. Vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!