A mellfeszülés a terhesség hányadik hetében jelentkezett nálatok?
Erre nem igazán lehet alapozni, mert valakinek egyáltalán nem feszül a melle. Menstruáció előtt szokott feszülni amúgy? Nekem igen és ez nem szűnt meg a terhesség alatt sem. De egy barátnőmnek meg egyáltalán nem feszült egyik gyerekénél sem. Tehát ez változik.
Ha 3 napja késik, akkor már tesztelhetsz. Ez az egy, ami kimutatja a terhességet. Ha sok a kudarcod, akkor érdemes orvoshoz fordulni, hátha csak banális a probléma, amin könnyű segíteni..!
Nem szokott feszülni menstruáció alatt. Viszont amikor a kisfiamat vártam, akkor volt mellfeszülésem, csak nem emlékszem már így 3 év után, hogy mikor is kezdődött... Már voltam orvosnál, átnézett ultrahanggal, mindent rendben talált. Komolyabb meddőségi vizsgálatra csak 1 év próbálkozás után lehet menni azt mondta. Nem értem miért nem sikerül, a kisfiammal első "próbálkozásra" sikerült. Ma már biztos nem tesztelek, nem akarom ezt a szép napos vasárnapot elrontani egy esetleges negatív teszttel...
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!