Ínygyulladás, mint terhesség velejárója mikor jelentkezett nálad?
Elképzelhető, hogy már 6-7 hetesen érzékenyebb a fogíny? Vagy ez csak véletlen egybeesés lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a terhesség végéig maradt az ínyvérzés. Aztán pedig magától rendeződik.
Próbáltam kezelni, de ilyenkor hatástalan. Ez a hormonális változások következménye.
Boldog babavárást!
Jujj, nekem mar nagyon az elejen kezdodott, mar akkor is volt, amikor nem tudtam, hogy babas vagyok. Kb a 3.-4. het korul. Nem tudtam elkepzelni mi lehet a baj, arra fogtam, hogy a bolcsessegfogam no, es amiatt gyulladt be(am valoszinuleg az is kozrejatszott). Aztan elojott meg vagy 3-szor 16. hetig... Ugyhogy szerintem nem egyszeruen veletlen egybeeses. Babasoknal sokszor elofordul, plane az elso trimeszterben.
Ezt a kerdest en irtam ki, remelem neked is segitsegedre lesz :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Sajnos én már nagyon rutinos vagyok ebben, a második babámat várom. Már kitapasztaltam, hogy mit használjak rá (Parodontax nagyon bevált), csak meglepődtem, mert az első terhességemnél ez csak a 20. hét körül jelentkezett. De akkor ezek szerint ez sem rendkívüli, hogy már az elejétől... :-(
Köszi még egyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!