Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák . Nektek...

Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (

Figyelt kérdés
Március 12-re vagyok kiírva .De nekem még semmim nincs meg sem,baba ruha,sem ágy sem semmi .Pláne nem a kórházi csomag ,ez gáz??????Most már ideje volna????????

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes a kisfiad. :) Úgy látszik a lányok lustábbak mert akivel egyszerre szültem csajszival neki is a kisfia mindent tud amiket felsoroltál. :) Nekem még csak lassacskán halad ezekkel a dolgokkal. :) De semmi baj nem aggódok végképp hiszen nincs semmiről sem lemaradva egyáltalán. Csak észrevettem a fiúk milyen szorgalmasak. Nagyon édes lehet a kisfiad de azt el tudom képzelni mit élhetsz át amikor az üvegasztalba kapaszkodik fel :D

Az evés az nálunk is olyan dolog ha meglátja a kezembe a kajcsiját szó szerint reszket érte és akkora öröm ül ki a szájára h meg tudnám zabálni. :D

Teszek fel ide képet a lányomról remélem nem baj. :)

Ha te is tennél szívesen megnézném. :)

[link]

[link]

2013. szept. 13. 07:46
 42/48 anonim ***** válasza:
Tündéri kislányod van :-) sajnos nem birok feltölteni képet valamiért nem engedi....de majd még megpróbálom.nincs egyáltalán elkésve semmivel a kislányod, körösztesóm kislánya kb egy idős a fiammal és ő is ezeket csinálja mint a te lányod.ő egy nyugottabb baba.néha nem bánnám ha az én fiam is nyugisabb lenne :-)multkor körösztesóm pelenkazta át a lányát, a kiscsaj nyugodtan feküdt nézelődött jól elvolt.na kicsit később én raktam tisztába a fiam :-) egyfojtába forgott mászott volna el, nyukált a pelenkába "segitett anyának " :-) kész kabaré egy pelenkázás nálunk, mert ő nem ér rá egyhelyben maradni :-)
2013. szept. 13. 14:52
 43/48 anonim ***** válasza:

Köszi szépena ranyos vagy :)

Am ismerős a szitu sógoromék kisfia egy örökmozgó mindenbe benne van :D Haláli pofa. De h egy percre se állna meg az is biztos. SOkszor Sógoromék irigykedve nézik a lányomat h jajj de jó lenne csak 1 olyan nyugis nap mint nálunk van. Azért hozzátenném őt se kell félteni ha arról van szó de alapjába véve tényleg nyugis.

Nekem 2 hónapos kora óta tápszeres de mostanság nem akarja elfogadni nagyon és 90ml-nél max 120-nál többet nem is eszik meg. Mondjuk el van vele ugyanúgy 3-4 órán keresztül csak furcsállom és bízom benne h nem fogja elhagyni teljsen. Már amit adagot ennie "kellene" az olyan 180-210ml lenne. Nem tudom mi lesz ha már egyáltalán nem fogja elfogadni. :S

Remélem sikerül képet feltöltened :)

2013. szept. 14. 08:48
 44/48 anonim ***** válasza:
megvan az első dudor a buksián :-( ugyh kiköltöztettem az üvegasztalt és a virágtartóimat a szobából.ma egész nap azzal próbálkoztam h gyerekbiztossá tegyem a házat mert olyan sebességgel mászik mint a kis rakéta.sajnos kép még mindig nem jött össze de privátba elküldöm a nevem meg pár adatom és ha gondolod rámkereshetsz facebookon :-) veletek mi ujság?
2013. szept. 16. 17:54
 45/48 anonim ***** válasza:

én nekem a kisfiam március 4.én született,3300 grammal.

Most 8kg és 70cm.

4 kézlábra áll 6 hónapos kóra óta,és stabilan ül.Nagyon nyugodt,jó kisbaba.

Még 3x szopizik,de 4 hónapos kora óta kap gyümölcsöt. 6 hónapos kora óta,főzeléket,húst,glutént.Mindent szeret,öröm etetni!!Foga még nincsen.

Nagyon édes a kislányod!gratulálok!

2013. szept. 17. 14:41
 46/48 A kérdező kommentje:
Csajok itt a kérdező a 11 es válaszoloval mizu?Ő nem irt
2013. nov. 22. 19:09
 47/48 anonim ***** válasza:
Jajaja ő nem jelentkezett h meglenne a baba. Remélem minden rendben velük. Már azóta csak sikerült megszülnie. :D
2013. nov. 22. 19:33
 48/48 A kérdező kommentje:
Hát utolsó válaszoló ez nagyon jó beszólás volt akkorát röhögtem,hogy majdnem felkelt a gyerek.
2013. nov. 22. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!