Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (
Nagyon ügyes a kisfiad. :) Úgy látszik a lányok lustábbak mert akivel egyszerre szültem csajszival neki is a kisfia mindent tud amiket felsoroltál. :) Nekem még csak lassacskán halad ezekkel a dolgokkal. :) De semmi baj nem aggódok végképp hiszen nincs semmiről sem lemaradva egyáltalán. Csak észrevettem a fiúk milyen szorgalmasak. Nagyon édes lehet a kisfiad de azt el tudom képzelni mit élhetsz át amikor az üvegasztalba kapaszkodik fel :D
Az evés az nálunk is olyan dolog ha meglátja a kezembe a kajcsiját szó szerint reszket érte és akkora öröm ül ki a szájára h meg tudnám zabálni. :D
Teszek fel ide képet a lányomról remélem nem baj. :)
Ha te is tennél szívesen megnézném. :)
Köszi szépena ranyos vagy :)
Am ismerős a szitu sógoromék kisfia egy örökmozgó mindenbe benne van :D Haláli pofa. De h egy percre se állna meg az is biztos. SOkszor Sógoromék irigykedve nézik a lányomat h jajj de jó lenne csak 1 olyan nyugis nap mint nálunk van. Azért hozzátenném őt se kell félteni ha arról van szó de alapjába véve tényleg nyugis.
Nekem 2 hónapos kora óta tápszeres de mostanság nem akarja elfogadni nagyon és 90ml-nél max 120-nál többet nem is eszik meg. Mondjuk el van vele ugyanúgy 3-4 órán keresztül csak furcsállom és bízom benne h nem fogja elhagyni teljsen. Már amit adagot ennie "kellene" az olyan 180-210ml lenne. Nem tudom mi lesz ha már egyáltalán nem fogja elfogadni. :S
Remélem sikerül képet feltöltened :)
én nekem a kisfiam március 4.én született,3300 grammal.
Most 8kg és 70cm.
4 kézlábra áll 6 hónapos kóra óta,és stabilan ül.Nagyon nyugodt,jó kisbaba.
Még 3x szopizik,de 4 hónapos kora óta kap gyümölcsöt. 6 hónapos kora óta,főzeléket,húst,glutént.Mindent szeret,öröm etetni!!Foga még nincsen.
Nagyon édes a kislányod!gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!