Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák . Nektek...

Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (

Figyelt kérdés
Március 12-re vagyok kiírva .De nekem még semmim nincs meg sem,baba ruha,sem ágy sem semmi .Pláne nem a kórházi csomag ,ez gáz??????Most már ideje volna????????

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Én is március12-re vagyok kiírva.Nekunk megvan minden de szinte alig kellett venni valamit mert ahogy kiderült,hogy terhes vagyok minden ismerősöm tucatszam ömlesztette ide a kinőtt babaruhakat,kiskádakat mindent amit mar hónapok óta kerülgetnek otthon:-)

Mondjuk nem bánom mert pár hete elkezdett kinyílni a méhszajam úgyhogy lehet a végét fekvessel.fogom.tölteni.

2013. jan. 5. 14:54
 12/48 anonim ***** válasza:
Március 17-re vagyok kiírva, már sok mindent megvettünk a babának, de még apróságok hiányoznak. A kórházi pakkom sincs még teljesen összekészítve. Január végéig dolgozom, utána remélem lesz még idő befejezni a készülődést.
2013. jan. 7. 11:05
 13/48 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Azóta hogy vagytok?Remélem mindenki egyben van még:)
2013. febr. 7. 18:42
 14/48 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Mi még egyben :) és remélem h maradunk is egy darabig még.

Már kezdek nyílni,kicsit parázok.Én már elkezdtem a kórházi csomag összepakolását,szoba rendezkedést,de még van mit csinálni.Többiek?

2013. febr. 7. 19:25
 15/48 anonim ***** válasza:

2es vagyok.

még egybe vagyok,szerencsére minden kellemetlen tünet elkerül,nincs nagy pocakom igy nem fáj a derekam,birok rendesen aludni,nem vizesedek,elég fitt vagyok,csak elég sokat keményedek,nyilni még nem nyillok remélem igy marad még egy ideig,még 10napot ki kéne hogy birjon h ne legyen koraszülött.holnap fejezzük a babaszobát különben minden készen áll a picur érkezésére és nagyon várjuk:)jó lenne végig tartani itt a kapcsolatot:) Jó babavárást mindenkinek:)

2013. febr. 8. 18:31
 16/48 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Hat en par napja abbahagytam a magneziumot es azota folyton faj a hasam.Foleg ejszakankent.Bar meg egy het es vege annak,hogy aggodom a koraszules miatt:-)Vagy most a 36.vagy a 37.hettol nem koraszulott?Mindenhol mast irnak.Nekem mar beporosodott a korhazi cuccom olyan reg osszeraktam:-D:-D:-D:-D
2013. febr. 9. 14:20
 17/48 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

A 36.lépve érve már egy baba sem koraszülött ne izgulj:)!

Nekem múlt héten mérték 2800grammra a picurt.

Egyenlőre jól vagyunk,de nekem is többet keményedik a hasam.

További jó babavárást mindenkinek!

2013. febr. 10. 09:03
 18/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok .Itt a kérdező!Mi is még egyben :-( Én már nem bánnám ha jönne a kis hercegnőm :-))))))))Igen,igen az én táskám is be van porosodva :-)éppen tegnap poroltam le,Én még eztán csinálom a babágyat meg ilyeneket .Nagyon jól bírom csak inkább nehéz a hasamtól :-)
2013. febr. 10. 11:19
 19/48 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, minden kész már, mi még egyben. Tegnap 2616 grammra becsülték a babám, jó lenne még ha két hétig bent maradna legalább(ma vagyok 35+3).
2013. febr. 13. 11:36
 20/48 anonim ***** válasza:

sziasztok!

tegnap voltam 34 hetes 5 napos és 2500g és 0-ás a lepényem!:)

még csak a jövőtéten fogok összepakolni a kórházba,császárom lesz.

2013. febr. 13. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!