Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (
Én is március12-re vagyok kiírva.Nekunk megvan minden de szinte alig kellett venni valamit mert ahogy kiderült,hogy terhes vagyok minden ismerősöm tucatszam ömlesztette ide a kinőtt babaruhakat,kiskádakat mindent amit mar hónapok óta kerülgetnek otthon:-)
Mondjuk nem bánom mert pár hete elkezdett kinyílni a méhszajam úgyhogy lehet a végét fekvessel.fogom.tölteni.
10-es vagyok
Mi még egyben :) és remélem h maradunk is egy darabig még.
Már kezdek nyílni,kicsit parázok.Én már elkezdtem a kórházi csomag összepakolását,szoba rendezkedést,de még van mit csinálni.Többiek?
2es vagyok.
még egybe vagyok,szerencsére minden kellemetlen tünet elkerül,nincs nagy pocakom igy nem fáj a derekam,birok rendesen aludni,nem vizesedek,elég fitt vagyok,csak elég sokat keményedek,nyilni még nem nyillok remélem igy marad még egy ideig,még 10napot ki kéne hogy birjon h ne legyen koraszülött.holnap fejezzük a babaszobát különben minden készen áll a picur érkezésére és nagyon várjuk:)jó lenne végig tartani itt a kapcsolatot:) Jó babavárást mindenkinek:)
6os vagyok.
A 36.lépve érve már egy baba sem koraszülött ne izgulj:)!
Nekem múlt héten mérték 2800grammra a picurt.
Egyenlőre jól vagyunk,de nekem is többet keményedik a hasam.
További jó babavárást mindenkinek!
sziasztok!
tegnap voltam 34 hetes 5 napos és 2500g és 0-ás a lepényem!:)
még csak a jövőtéten fogok összepakolni a kórházba,császárom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!