Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (
A hasmenés a közelgő szülést jelzi.Nekem is volt a korábbi szülésem előtt.
Azt nem mondom,h másnap megszültem,de a vége felé napokig ez volt.
Sziasztok!!
8-as vagyok
11-én császárral megszületett a lányunk :) el volt számolva 2 héttel a terhesség így 38.héten császárral de világra jött...sajnos a spontán szülésre nem volt lehetőség mert annyira leromlott a szívhangja h nem volt idő megvárni a szülést...életmentő császárra toltak be mint kiderült a nyakára és a mellkasára volt tekeredve a zsinór...hála az égnek minden rendben van vele már itthon vagyunk :)Ezért nem is bánom h mindent bekészítettünk előre...Mégis volt értelme :) úgyh én már az anyaság örömeit élem :) További szép terhességet mindenkinek és könnyű szülést...
De szuper!!!!Nagyon gratulálok.:)))))ÉÉÉs bárhogy is történt
egy kicsit azért irigyellek. Boldog babázást:))))) 11-es
Sziasztok:)
2es vagyok,tegnap este megszületett a kisfiúnk a 38.héten,50cm és 3650g :) nehéz és hosszú szülés volt,de megérte,igaz az az állitás h szülés után mikor meglátod minden addig érzett fájdalmad elmullik :) gyors és kevésbé fájdalmas szülést kivánok mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!