Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák . Nektek...

Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (

Figyelt kérdés
Március 12-re vagyok kiírva .De nekem még semmim nincs meg sem,baba ruha,sem ágy sem semmi .Pláne nem a kórházi csomag ,ez gáz??????Most már ideje volna????????

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Hulye kerdes de borzaszto hasmenesem van ket napja.Van valaki meg igy???Azert furcsa mert eddig folyton szekrekedesem volt de annyira ,hogy meg a hashajto sem hasznalt.Magneziumot mar nem szedek vasat viszont igen ami elvileg szekrekedest okoz?Otlet vakakinek?
2013. febr. 13. 13:10
 22/48 anonim ***** válasza:

A hasmenés a közelgő szülést jelzi.Nekem is volt a korábbi szülésem előtt.

Azt nem mondom,h másnap megszültem,de a vége felé napokig ez volt.

2013. febr. 13. 20:49
 23/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

8-as vagyok

11-én császárral megszületett a lányunk :) el volt számolva 2 héttel a terhesség így 38.héten császárral de világra jött...sajnos a spontán szülésre nem volt lehetőség mert annyira leromlott a szívhangja h nem volt idő megvárni a szülést...életmentő császárra toltak be mint kiderült a nyakára és a mellkasára volt tekeredve a zsinór...hála az égnek minden rendben van vele már itthon vagyunk :)Ezért nem is bánom h mindent bekészítettünk előre...Mégis volt értelme :) úgyh én már az anyaság örömeit élem :) További szép terhességet mindenkinek és könnyű szülést...

2013. febr. 21. 15:40
 24/48 anonim ***** válasza:

De szuper!!!!Nagyon gratulálok.:)))))ÉÉÉs bárhogy is történt

egy kicsit azért irigyellek. Boldog babázást:))))) 11-es

2013. febr. 22. 10:57
 25/48 A kérdező kommentje:
GRATULA :-)))))))))
2013. febr. 22. 15:21
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

2es vagyok,tegnap este megszületett a kisfiúnk a 38.héten,50cm és 3650g :) nehéz és hosszú szülés volt,de megérte,igaz az az állitás h szülés után mikor meglátod minden addig érzett fájdalmad elmullik :) gyors és kevésbé fájdalmas szülést kivánok mindenkinek

2013. febr. 28. 18:26
 27/48 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok!!!En is 12-re vagyok kiirva de csak most tudatosult bennem,hogy vegulis mar barmikor johet.Jaj olyan jo neked is,hogy mar tul vagy rajta:-):-).
2013. febr. 28. 21:43
 28/48 A kérdező kommentje:
Jaj de szupi GRATULA éN IS akarok szülniiiiiiiiiiiiiiiiii :-))))))
2013. márc. 1. 09:32
 29/48 anonim ***** válasza:
11-es vok.Szerintem nalam az is elobb fog szulni aki meg nem is terhes :-( :-D:-D
2013. márc. 2. 12:53
 30/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma 11:00-kor megszületett a pici Luca babám 3275-g 50-cm .Könnyű szülést csajok Sziasztok Üdv:Zsuzsa
2013. márc. 5. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!