Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (
Március 26-ra vagyok kiírva de már mindenünk megvan én az elején annyira lelkes voltam hogy nem bírtam magammal :)
Már csak 1-1 kisruhát veszek ha nagyon megtetszene :)
De ti teljesen időben vagytok én voltam túl lelkes :)
Március 29-re vagyok kiírva.:)De még nekünk sincs semmink se:(
A hétvégén kezdünk hozzá kipakolni a kis szobát,hogy ki tudjuk festeni és szép baba szoba legyen belőle:)
Jövőhéten vásároljuk,rendeljük meg a nagyobb dolgokat mint babakocsi,bútorok stb.Utána szép lassan az apróbb dolgokat:)Remélem,hogy márciusnál hamarabb nem jön a pici fiam!Minden jót:)
márciusra 10re vagyok kiírva és mindenünk megvan.
A babaruhákat még nem mostam ki.
A kórházi pakkomat is tegnap összeraktam.
Azért szerintem nem jó mindent az utolsó pillanatra hagyni.Mi van,ha 1-2héttel korábban jön a baba
én is március 10-re vagyok kiírva. :)
Nekünk már szinte minden megvan pár apróságot leszámítva. Épp tegnap voltam a babakocsit megrendelni. Holnap már 31 hetes leszek és nagyon örülök h szinte már minden készen áll. Már most sokkal fárasztóbb lenne mászkálni mindenért megvenni meg én azzal is úgy vagyok h inkább álljon készen mint ne. Az ördög sose alszik. Megvéve megvan a kiságy is de nincs felállítva de a tudat h már itt vagy nagyon jó. Meg szerintem könnyebb is volt így megvenni mindent mind majd egyszerre kelljen. De persze nem vagyunk egyformák :) Mindenki másképp szereti meg gondolja is :)
Én március 15-re vagyok kiírva. Szerencsére már elég sok holmi megvan, kiságy, kocsi, ruhák...
Csak nekem nincs se kórházi, se szoptatós motyóm. Na meg légzésfigyelőnk sincs.
Március 16-ra vagyok kiírva.
Mindenünk megvan kivéve a kiságyat,kókuszmatrac,pár apróság még.
Minden apránként szereztem be.Szerintem sem jó az utolsó pillanatra hagyni mindent.
Kórházi pakkom viszont még nincs,de már fejben kezd összeállni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!