Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek van az...

Kismamák! Nektek van az autótokon "Kismama az autóban" matrica? Ha igen, honnan lehet kapni ilyen matricát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 14:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi jöhet még?Etetni tilos?
2013. jan. 4. 14:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Bababoltokban, autószalonokban lehet kapni.
2013. jan. 4. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek az? A baby on board is hülyeség, aki nem figyel vezetés közben, azt ez sem tartj vissza.
2013. jan. 4. 14:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a fajta matrica ciki....a babás nem de ilyet tuti nem tennék ki...persze ez csak én vagyok......

nem tudom miért érzem soknak ezt.....

2013. jan. 4. 14:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

eszembe jutott miért gáz nekem :)

mert nekem úgy tűnik h csak reklámozni akarja a terhességét ezzel...figyelni nem fognak rád jobban...sőtt ...

a boltokban mikor nagy hassal látnak érdekel valakit is ???

rám még a bevásárló kocsit is rám tolták és még sorolhatnám.....

2013. jan. 4. 14:56
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Külön kismamás nekem nem volt, mert amikor vezetni kezdtem (és kismama lettem), már két gyerekkel mentem, szóval a "baby on board"-os volt egyből.

Szerintem számít, mint ahogy a "T" betű is segítség, amíg használtam, könnyebben tudtam sávot váltani, nem dudáltak ezerrel, ha elrontottam valamit, szerintem ez igaz lehet a "kismamás matricára" is.

2013. jan. 4. 14:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2013. jan. 4. 14:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem nem gáz. Nem reklám miatt raknám ki, hanem amiért a T betűt is kiraktam. Nekem az is segített:)
2013. jan. 4. 15:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A T tanuló vezetőt jelent, aki meg tapasztalatlan, lassú, túl biztonságos talán. Nade a kismama az autóban mit akar jelenteni? A nagy hastol rosszabbul vezetsz???
2013. jan. 4. 15:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Talán több figyelmet jelentene.
2013. jan. 4. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!