Vett már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Lehet nem idevaló, de kérlek ne rakjátok át a kérdést más kategóriába.
Kisfiamnak ma a Tesco pénztárnál vettem egy csomag Animal Planet matricát. Itthon láttuk hogy be vannak számozva. Van ehhez valami gyűjtőalbum, ismeri valaki?
2012. aug. 14. 18:43
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem is vészes az ára :)
A mi matricacsomagunkon vadállatok voltak, ez meg halas, de lehet hogy ugyanaz, rákérdezek.
2012. aug. 14. 19:49
3/4 Ganzi válasza:
Szia, az Animal Planet Album csak a Tesco-ban van. Nekünk is van. A matrica csomagok két fajta (külső)csomagolásban vannak: vízi világ, száraz földi. A csomagokban mindig vegyes képek vannak, amiket gyűjthetsz. Plusz amit még mi is vettünk csomagok(tartalma: 1csomag matrica/5db/, 1db valami gyűjthető tárgy, 1db nyalóka)van 3D állatfigura/36fajta/ csomag, Hűtőmágnes csomag/48fajta/ és Tetoválás csomag/48fajta/. remélem tudtam segíteni. Valaki megtudja mondani, hol melyik fórumon lehet ezeket majd csere-bere alapon cserélgetni, mert mi biztos gyűjtők lettünk, nagyon igényes az összes. üdv
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Neked is! Fórumot a babaszobán láttam, de most nem találom :(
De ha megtalálom akkor megírom ide.
2012. aug. 20. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!