Megtetszett ez a minikonyha és kellékei. Van aki vett a gyerekének ilyet? Szereti? Mennyi idős a gyerek?
Kisfiam 21 hónapos most, és pár hónappal ezelőtt vettünk egyet neki 5500 Ft-ért a vaterán egy csomó kiegészítővel, merthogy a kis barátjánál el nem lehetett robbantani a babakonyha elől. Erre rá se bagózik.... ez azért enyhe túlzás, mert egy-két dolgot azért ki-be pakol a sütőbe, meg a hűtőbe, aztán megy tovább. Mindenesetre a rengeteg kiegészítőt elpakoltam, mert csak szanaszét hordta a lakásban, szétdobálta, még az ágy alól is azokat bányászhattam ki. Úgyhogy csak egy pár dolog van elöl: egy-két kiskanál, villa, fakanál, két edényke, meg egy pár műanyag élelmiszer.
Szerintem fölösleges ennyi dolgot megvenni, maga a kiskonyha gyönyörű egyébként, de biztos nem venném meg az enyémnek ennyiért. Csak azért, hogy itt álljon használaton kívül? Áááhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!