Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtetszett ez a minikonyha...

Megtetszett ez a minikonyha és kellékei. Van aki vett a gyerekének ilyet? Szereti? Mennyi idős a gyerek?

2011. jún. 28. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi ajándékba kaptuk a minikonyhát evőeszközökkel. Néha eljátszik vele a lányom (4 éves), de nem rendszeresen. én nem vettem volna ilyet, szerintem nem éri meg - de egyébként nagyon szép, olyan, mint az igazi, de nem biztos, hogy megéri. Én először vennék valami olcsó műanyag játék étkészletet játékrezsóval, párszáz forintért, és ha azzal eljátszik ,akkor ezzel is tuti.
2011. jún. 28. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Kisfiam 21 hónapos most, és pár hónappal ezelőtt vettünk egyet neki 5500 Ft-ért a vaterán egy csomó kiegészítővel, merthogy a kis barátjánál el nem lehetett robbantani a babakonyha elől. Erre rá se bagózik.... ez azért enyhe túlzás, mert egy-két dolgot azért ki-be pakol a sütőbe, meg a hűtőbe, aztán megy tovább. Mindenesetre a rengeteg kiegészítőt elpakoltam, mert csak szanaszét hordta a lakásban, szétdobálta, még az ágy alól is azokat bányászhattam ki. Úgyhogy csak egy pár dolog van elöl: egy-két kiskanál, villa, fakanál, két edényke, meg egy pár műanyag élelmiszer.

Szerintem fölösleges ennyi dolgot megvenni, maga a kiskonyha gyönyörű egyébként, de biztos nem venném meg az enyémnek ennyiért. Csak azért, hogy itt álljon használaton kívül? Áááhhh...

2011. jún. 29. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!