Kismamák! Nektek van az autótokon "Kismama az autóban" matrica? Ha igen, honnan lehet kapni ilyen matricát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 14:43
11/17 anonim válasza:
Igen, én sajnos a nagy hastól kicsit nehezebben vezettem, lassabban mozogtam, egyszer rosszul is lettem, ki kellett állnom.
12/17 anonim válasza:
Nekem a babakocsihoz adtak egy ilyen matricát, de nem raktuk ki, sőt a babyset sem (ebből van kettő is), de csak azért mert áruljuk a kocsit, ha veszünk újat, arra a baby-s megy, a kismamás meg már nem lesz aktuális úgyse.
13/17 anonim válasza:
Mi a védőnőtől kaptuk, ki is raktuk anno a kocsira. Szerintem ha a mögöttünk jövő egy kicsit is vigyáz (mondjuk nagyobb követési távolságot tart) már megérte. Nem terhesség-reklámozás, hanem olyan "vigyázz rám" felhívás. A baba van a kocsiban sem másért van.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Szerintem is, ha csak egy kicsit jobban vigyáznak, már megéri:)
2013. jan. 4. 19:14
15/17 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy védőnő adja. Hogy kiteszem-e? Passz. Kicsit reklámozósnak tűnik, illetve Pesten lesöpörnek, ha telepláktolom az autót, ha nem. Azt veszem észre a "baby on board" sem jelent már több óvatosságot, plusz figyelmet, így sajna, hiába vágyunk egy kis megértésre, türelemre, nem hiszem, hogy elérjük vele a célt. Maximum egy "sorstárs" tán előzékenyebb lesz, vagy aki járt valaha hasonló cipőben.
16/17 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom, de a baby on board matricát is. Ha nincs ott a matrica, akkor nyugodtan beléd jöhetnek, akkor nem kell vigyázni, vagy mi?
17/17 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit kevesebben anyaznanak ha leallsz mert epp szedulsz vagy barmi.Bar ahogy a buszon sem adjak at a helyet ugy az autosoktol sem hiszem,hogy tobb toleranciat lehet varni.Ha egyaltalan eszreveszik a matricat.Csak erdekesseg keppen az egyik ismerosomnek olyan van,hogy "ram az anyukam vigyaz"Es a kislany kepe van a matricara rakva:-)Kulonben a kismamas szerintem is felesleges de artani tuti nem art.Ha teged megnyugtat miert ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!